2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

97 بازدید | 12 پست

مادربزرگم خواب دیده میخاستم شلوار بخرم اون میگفت قرمز بخر منم گفتم قرمز دارم میخام سفید بخرم از سفید خوشم میاد هرکار کرده قرمزه رپ ورنداشتم اخرم سفیده رو خریدم کسی میدونع تعبیرش چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابت چیه

سه تان

یکی اینکه یکی از اشناهامون پیام داد گفت پدرم مرده تو حق نداری بری و اماده شو دارم میام دنبالت بریم شمال و مادرشم بود همش منو از بالا تا پایین نگاه میکرد 

یکیم باز همین اشنامون بود که تو خونمون بود لباس سیاه پوشیده بود و باهام اصلا حرف نمیزد 

یکیم اینکه خواب دیدم خود این اشنامون مرده 

و در واقعیت فقط باباش فوت شده 

همشونم پشت هم دیدم هر روز ساعت ۶ و ۷ که ساهتم زنگ میخورد

هرکی 
سه تان یکی اینکه یکی از اشناهامون پیام داد گفت پدرم مرده تو حق نداری بری و اماده شو دارم میام دنبال ...

چع ترسناک سه تاش بهم مربوطن ولی خواب ببینی یکی مرده یعنی عمرش زیاد میشع 

اوک گفتم هرکی میدونع بیاد بگع مجبوری پیام بزاری😐

اخه اونجوری تعبیر کردنو منم بلدم.من دیدم طرف نمازم نمیخونه میاد اینجا تا میپرسن میگه من بلدم.یه شعرو وری هم میگه و طرف مقابلو میندازه تو هولو بلا.خوابو هر جوری تعبیر کنی همون جور تعبیر میشه پس مواظب باشین از هر کسی تعبیر خواب نخواین

اخه اونجوری تعبیر کردنو منم بلدم.من دیدم طرف نمازم نمیخونه میاد اینجا تا میپرسن میگه من بلدم.یه شعرو ...

اها پ دیگع نمیپرسم تعبیر خواب😐 نمیدونستم همون جور تعبیر میشع مرصی 🤍