2777
2789
عنوان

بارداری

238 بازدید | 34 پست

بچه هاب دادم برسید حس مسکنم دوباره حاملم  عین حاملگی اولم  همه نشونه هاشو دارم ولی شوهرم یک هفتش میگم  بی بی بخر تست بدم  هی امروز فردامیکنه شبامدام استفراغ میکنم ‌بعد بدبختی سرماخوردم ازپیش خودم چرک خشکن و سرماخوردگی قرص حالت تهوع میخورم چ کارکنم اگر  دیر بفهمم حاملم و این چیزارو مسخورم چی میشه وای بگید اونای ک تجربه دارن پسرم هنوز ۱۰ ماهونیمشه  جلوگیری کاندومم داشتم  نمیدونم چرا انقددددددر مطمعنم ک باردارهستم ‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم با وجود جلوگیری کامل و بدون یک درصد احتمال ناخواسته باردار شدم… تا همین سه روز پیشم به خاطر معدم مشت مشت دارو میخوردم.. امروز رفتم دکتر یک ماهمه

منم تهوع داشتم فک میکردم برای معده مه زود بی بی چک بزن

عزیزم منم با وجود جلوگیری کامل و بدون یک درصد احتمال ناخواسته باردار شدم… تا همین سه روز پیشم به خاط ...

دقیقا منم الان عین توهستم خواهر   اصلاامکان نمیدم باردارباشم ولی شکمم  یکم سفت شده و عجیب شبا بالامیارم .بااینکه اصلا سابقه نداشتم  فقط حاملگیم اینجوری بودم 

عزیزم منم با وجود جلوگیری کامل و بدون یک درصد احتمال ناخواسته باردار شدم… تا همین سه روز پیشم به خاط ...

وای من هم اینطور ی شدم همش حالت تهوع دارم فکر میکنم از معده ام باشه ولی بیشتر به بارداری شک دارم

قربان وفای سگ ♥️
دقیقا منم الان عین توهستم خواهر   اصلاامکان نمیدم باردارباشم ولی شکمم  یکم سفت شده و ...

ببین من شب یلدا با وجود این که معده درد داشتم مدتی بود و چیزی نمیخوردم دیدم شکمم سفت شده لباس رو تنم رو فرم نیس مجبور شدم گن ببندم چون من دو روز کم غذا بخورم شکمم میچسبه به کمرم… با وجود این بازم شک نکردم اصلا راهی نداشت یعنی… هر روزم ۷ تا چرک خشک کن میخوردم

دکتر گفت تا یه ماه مشکلی نیس از این به بعد نخور

وای من هم اینطور ی شدم همش حالت تهوع دارم فکر میکنم از معده ام باشه ولی بیشتر به بارداری شک دارم

یعنی من به همه چی شک کردم جز بارداری… ولی هستش الان و میخواستیم سقط کنیم دیگه دلمون نیومد

یعنی من به همه چی شک کردم جز بارداری… ولی هستش الان و میخواستیم سقط کنیم دیگه دلمون نیومد

اخه چرا سقط اخه گناه داره اینکار رو نکن ...من حالا موندم چکار کنم با دوتا بچه ۱۷ و۱۴  ساله بگو این اخر عمری این رو چکار کنم🤣

قربان وفای سگ ♥️