2777
2789
عنوان

اقدام به بارداریی

70 بازدید | 2 پست

سلام دوستان شب همگی بخیر 

بچه ها رحمم رو به عقبه دکتر گفت حالت سجده ایی باش 

اما چند دقیقه من ۵ دقیقه میمونم و بعد بالشت میزارم زیر کمرم . از طرفی لتروزول دارم میخورم این ماه سومه که میخورم تا الان بی نتیجه بوده .پریودیامم نامنظم شده سیکلام همیشه ۲۸ روزه بوده الان چند ماهه ۳۱ و ۳۴ و ۳۳ روزه شده از طرفی این ماه کلا ۳ روز خونریزی داشتم اونم نه مثل همیشه . اینا طبیعیه؟ کمکم کنید لطفا 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
لتروزول
0
0%
سجده ایی
0
0%

شاید بارداری.

چون من سر پسرم که باردار شده بودم سه یا چهار روز خونریزی خیلی کم داشتم همیشه طول دوره پریودیم 7یا8روز کامل بود.اونم خونریزیم تیره بود.کمی از لک بینی بیشتر ولی اصلا مثل پریودیهام‌هم زیاد نبود.ماه بعدش پریود نشدم،بی بی چک و آزمایشم مثبت شد.و موقعی که ب حساب خودم 8یا 9هفته بودم رفتم سونو برای تشکیل قلب که دکتر سونو گفت شما نزدیک 11هفته ای.که گفتم امکان نداره،همون چیزایی که بالا گفتم رو ب دکتره گفتم،دکتره گفت شما ماه قبل هم باردار بودید و اون لک،لک لانه گزینی بوده.ولی یادمه من اون لکه بینی رو همون تایمی که باید پریود میشدم،دیدم.در حالیکه میگن معمولا چند روز قبل موعود لک لانه گزینی دیده میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.