2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲ کیلو اضافه وزن دارم و خااااااک تو سرم ک عرضه ندارم کمش کنم

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

خانوما من هزار تا راه رفتم  ولی هرگی خاست انحام بده من اینکارو کردم 

اول اینکه صبحانه میخورم و شام فقط تاهار نمیخورم 

دوم اینکه کم بکشید تو بشقابتون بگید دوبار میکشم ولی نکشید و خیلی اروم بخورید 

سوم اینکه گرسنه اتون شد چایی دم نوش اب دوع اینارو بخورید مایعات شگمو پر میگنه ولی زباد دوام نداره ولی خوبه

چهارم اینکه شیرینی مثل کیک خامه و بیسکوییت و تیتاپ و این جوریا خیلی وحشناک ادمو حجیم میکنه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
برای ورزش مصمم هستم اما جلوی خوردنمو نمیتونم بگیرم شکموعم

من یک ماه با رژیم درمانی ماهان جلو رفتم عالی بود..کلا منکه شام نمیخوردم اونا میگفتن باید بخوری..ولی بقیه ماه هارو خودم رژیم گرفتم چون هزینه اش برام زیاد بود

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
تو خونه با این برنامه های ورزشی ورزش کنم باعث چربی سوزی میشه در حد پیاده روی؟؟؟

بیشتر میشه بابا اینی ک من ریختم نظراتش و میخوندم حداقل ۳.۴ کیلو درماه بدون رژیم کم کردن ملت

خانوما من هزار تا راه رفتم  ولی هرگی خاست انحام بده من اینکارو کردم  اول اینکه صبحانه میخ ...

تو رژیم اصولی هر سه وعده +سه تا میان وعده سرجاش بلید باشه.

من یک روشم برای کم خوردن این بود که غذارو تو بشقاب خیلی کوچیک میکشیدم و با قاشق مرباخوری میخوردم و خوب زمان میدادم تا بجون..همراه غذا حتما کاهو و سبزی زیاد مصرف بشه چون فیبر داره باعث زود سیر شدن میشه..بو هر وعده بلید پروتئین داشته باشه تا ادم از چربی انرژی کم کنه نه عضله و اینکه باعث میشه بیشار سیر بمونیم.

هر زمان گشنه شدیم میتونیم هر چقد دلمون خواست گوجه و خیار بدون نمک استفاده کنیم.خیلی کمک کننده است.

سه تا خرما برابر یک واحد میوه هست.تو هر سه وعده باید لبنیات و جایگزین لبنیات داشته باشیم.

البته خیلیبییبییی موارد هس که بگم اینجا جا نمیشه..

من خیلی خوب نتیجه گرفته بودم ۱۰ کیلو کم کردم در عرض ۴ ماه

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .