2777
2789
عنوان

خانوما کمک بیاید لطفا

346 بازدید | 42 پست

سلام دوستای گلم من با جاریم بحثم شده داره برام استوری میذاره بیاید بگید چی جوابشا بدم

بحثمونم سر اینه که من بچم دوماهشه این دوماه هم خودش هم دختر بی ادبش فقط میگن زشته زشته و میگن تخته توروش منم هیچی جواب ندادم دیشب شوهرم تصویری داشت با پدرشوهرم حرف می‌زد پدرشوهرم گفت بزار بچه رو ببینم دختر جاریم اومد جلو و گفته تخته توروش چه زشته منم بعدش اعصابم خورد شد و پیام به جاریم دادم که یکم ادب به دخترش یاد بدی بد نیس حالا داره استوری میزاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگر با کسی بحث نمیکنم،به دیگران بخاطر بی احترامی هایشان چیزی نمیگویم،ن بخاطر اینکه احمقم،بخاطر اینکه فهمیده ام آدم ها کمتر ازآن هستند که بخواهم کلماتم را حرامشان کنم....این یکی

بی تفاوتی ، بدترین فحشه😅

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

معنی تخته تو روشو نمیفهمم ، ولی محل نده چون از مادر نفهم بچه نفهم زاده میشه بچه دوماه چه زشت چه زیبا پاک ترین موجود خداست ذهنتو خراب نکنن آدم سمی رو حذف کن راحت .. تو الان شیرین ترین روزا رو داری میگذرونی با این فکرا خرابش نکن .... بی محلی بهترین جوابه تکرار شد بگو شعورم خوبه وقطع رابطه

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

جواب ندی میسوزه

جواب بدی میفهمه سوزونده

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده