2777
2789

راستش من قبلا هم گفتم که پشت کنکوریم و ....

دیگه نمیدونم چیکار کنم دارم از خستگی میترکم و توانایی درس خوندن رو ندارم ولی خانواده طبق معموله خانواده های ایرانی فقطططط خانوم دکتر میخوان و نمیگن که بچه دو ساله تموم خودشو ترکوند ولی نتونست بهتره بفرستیمش پیِ علاقه ش...

امشب مامانم اومد با رتبه برتر ها و اونایی که هیچ امکاناتی نداشتن ولی موفق شدن هی مقایسه میکرد و غیر مستقیم میکوبیدشون تو سرم

بعضی اوقات با خودم میگم اینا واقعا نمیفهمن که دارن داغونم‌میکنن با این کاراشون یا میفهمن و خودشونو میزنن به نفهمی؟؟؟؟

باورت میش اینقد زندگی برام تکراریع ک انگار ی دورشو تموم کردم دوبارع سر همون نقطع هام؟اما هر بار پرو تر ادامع دادم؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میش اینقد زندگی برام تکراریع ک انگار ی دورشو تموم کردم دوبارع سر همون نقطع هام؟اما هر بار پرو ...

شبیه یه کابوسه واقعا اینکه هرروز باید از خواب بیدار بشی و همون کارایی رو بکنی که دیروز انجام دادی و همون غصه هایی رو بخوری که دیروز خوردی و همون حرفایی رو تحمل کنی که دیروز و روزهای قبلش تحمل میکردی و هیچ‌وقتم تموم نشه انگار جهنمه

شبیه یه کابوسه واقعا اینکه هرروز باید از خواب بیدار بشی و همون کارایی رو بکنی که دیروز انجام دادی و ...

دیگ مهم نیست 

کلا اصلا هم ادم ناامیدی نیستم اما کلا هیچ حسی ب هیچ ادم و این زندگی ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

میفهمم چی میگی😔

شرایط منم یه جورای شبیه توئه

از این که خانوادم درک نمیکنن چه فشار روحی و عصبی به خاطر کنکور رومه عصبی میشم 

از تنبلیم از افسردگیم از تلاش نکردم از همه چیم خستم

خوفناک ترین نوع بشر کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش بسیار است...
نه ۴۰۱ سومیشه

پس بدجوری میفهممت😔

واقعا یه سری توقعات بیخوده

چرا وقتی علاقه ی من استعداده من توی هنره باید بزووووور خودمو بکشم که چهارتا فرمول فیزیک و حفظیات مضخرف زیست رو بخونم