2777
2789
بله عزیزم کرمانشاه 

خوشبختم گلم منم کوردم چون اونروز گفتی میخوام اذربایجان غربی ازدواج کنم حدس زدم کورد باشی..فضولی نباشه ایشون کورد کجان؟

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون خودم ترکم‌هیچی نمیفهمم دیگه🤣😂

ترک کجایی من اردبیلم😊😊😊

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
من خیلی دوس دارم ترکی یاد بگیرم ولی سخته 

اره سخته ترکی یادگیریش

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇
محمد کرد نیس ترک 

اهان خوشبخت باشی والله نصف فامیل بابام ترکن خیلیم راحت زندگی میکنن..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
خیلی ممنون ازتون😇

حال من تافی (قند سوخته) میدونی داره خشک میشه

پنجه هایم رهاست امشب موهایت کجاست

روح من توان نداره دست هایت کجاست

خودت و تو چشم به راهمی تا از غربت برگردم

من دارم میام عزیزم چشمهایت کجاست

من گله نمیکنم از تو ای همنشین زیبایی هایم

چجوری دلت میاد ازم نپرسی شعر هایت کجاست

این معنیشه اما تو کردی معناش زیباتره اگ بفهمیش

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
حاڵی من خاسه به قوربان نامەکانت هانه کوێ چاوەڕێتم وەک هەمیشه قەوڵەکانت هانە کوێ پێکەنینت وەک شەماڵ ...

حال من خوبه قربونت برم نامه های تو کجان

مثل همیشه چشم به راه تو هستم پس قول هایی که دادی کجان

خنده هات باغ دل را آباد میکنه 

این بهار که نیامدی پس لب هات کجاست

حال من تعریفی نداره چون تو نیستی

دستام یا انگشتام خالیه موهات کو؟

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
محمد کرد نیس ترک 

یکی به‌من گفت‌ اگه زن ومردترک وکردباشن خیلی زندگی خوبی دارن منوهمسرم هم ترک وکردهستیم‌ انشاالله شماهم خوشبخت ترین باشین

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
اهان خوشبخت باشی والله نصف فامیل بابام ترکن خیلیم راحت زندگی میکنن..

ممنون آبجی آره خیلی مردم خوبی هستن من اصلا اعتقاد ندارم دوتا زبان مختلف باهم سازگار نیستن چون من با هم زبون خودم اینقدر تفاهم نداشتم تاحالا 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎