2777
2789

تا زیر باسنمه

میخام کوتاه کنم کامل کامل پسرونه ‌ . 

میترسم پشیمون شم ‌ . ۴ سال پیش پسرونه کوتاه کوتاه کردم . 

میخوام بازم اونجوری بشه ولی میترسم پشیمون شم .چون خیلی دیر بلند میشه کع 

شما کوتاه کوتاه کردین پشیمون شدین؟ 

بفروش

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرونه قشنگ نیست من موهامو چند وقت پیش کوتاه کردم بسیااااااار راضی بودم 

مدلشو بت بگم؟هرکی دید واقعا عاشقش شد

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807

نه دختر نکنیا موی بلند خوبه من خودم موهام بلنده پشیمون میشی نگی نگفتیم موی بلند به اون خوشگلی چرا میخوای کوتا کنی

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 
دردم پولش نیست .  الان میگین کوتاه کنم یعنی؟

اره راحت میشی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

وای نکنیی مال منم مثل توئه خیلی ریزش داره تو دستو پامه ولی دلم‌نمیاد پسرونه بزنی قطعا بعد از یه مدت پشیمون میشی حداقل رو شونه هات اینجاها کوتاه کن مثل بلاگر نیلوفر اگه دیده باشی

میتونم یه سوالی بکنم 

منمیخوام موهام رو بلند کنم مثل شما ولی موخوره داره چیکار کنم؟ 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
میتونم یه سوالی بکنم  منمیخوام موهام رو بلند کنم مثل شما ولی موخوره داره چیکار کنم؟

منکه کاری نکردم . 

ولی خب یه قیچی دستت باشه چند وقت یبار موخوره هاشو بگیر . 

رنگ هم خیلی تاثیر داره مو رو خراب میکنه .