2777
2789
عنوان

کیا لیزر فول بادی رفتن لطفا بیاین

1243 بازدید | 29 پست

کجاهارو باید لیزر کنه

من امروز رفتم فقط پاها و دستا بیکینی و لاین و خط شکم رو انجام داد ولی مثلا دور سینه که موهای ضخیم داره برام انجام نداد نمیدونم چرا؟ خودمم یادم رف بگم

من کل بدن رو لیزر کردم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی حتی موهای نازک؟ اخه ب من گفتن موهای نازک نمیشه لیزر کرد ضخیم میشه راضی بودی؟ دیگه در نیومد؟ د ...

من موهای کلفت و تیره داشتم اره همه رو 

در نیومد تک و توکی در میاد خیلی کم  که باید دقت کرد تا دید که اونارو هم دکلره میکنم و با ژیلت برمیدارم 

دیگه شارژ نمیکنم 

راضی بودم 

دایود

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
من موهای کلفت و تیره داشتم اره همه رو  در نیومد تک و توکی در میاد خیلی کم  که باید دقت کر ...

واسه منم دایود هس

ولی مثلا موهای شکم یا روی سینه و اونایی که نازک هستن رو انجام نداد بنظرت بهش بگم؟ 

واسه منم دایود هس ولی مثلا موهای شکم یا روی سینه و اونایی که نازک هستن رو انجام نداد بنظرت بهش بگم؟ ...

اگه لازمه بگو 

من واقعا جواب گرفتم 

بستکی به موهای خودتم داره البته

میگن هرچی ضخیم تر باشه بهتر جواب میده

منم موهام ضخیم بود