2777
2789
عنوان

تولدشو تبریک بگم یا نه ؟

167 بازدید | 14 پست

یه دوست صمیمی داشتم ۱۱ سال بود که دوست بودیم

قبل عید بخاطر اینکه دوس پسرش از من ناراحت شده بود با من حرف نزد گفت از دلش در بیار تا باهات حرف بزنم

منم لجم گرفت چون واقعا اصلا ربطی به دوس پسرش نداشت اون موضوع حتی وقتی واسه مادرشم تعریف کردم تعجب کرد

خلاصه به پسره پی ام دادم معذرتخواهی کردم اصلا سین نزد پی ام منو

منم به دوستم گفتم پی ام دادم جواب نداد گفت شاید دیگه هیچوقت باهات حرف نزنه اصلا مونده بودم چرا همچین حرفی زده سره یه مسئله بیخود که به هرکی گفتم خندید خلاصه گفتم بخاطر اون میخوای حرف نزنی با من نزن مشکلی نیست

الان حرفه من اینه که فردا تولدشه

به نظرتون تبریک بگم بهش یا همچنان باهاش حرف نزنم دیگه اینم بگم تولد منو تبریک نگفت حتی

به نظرتون بخاطر ادب تبریک بگم یا کلا ولش کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن.دلیلی نداره کسی ک خودشو ب قهر گرفته بخای تبریک بهش بگی.کسی ک ب خاطر ی جنس مخالف دوستی رو قطع کنه بزا قطع کنه.بعد خوبه طرف دوس پسرشم هست.حالا اگ شوهرش بود ی حرفی.خودتو کوچیک نکن

تبریک بگو به نظرم 

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
ولش کن.دلیلی نداره کسی ک خودشو ب قهر گرفته بخای تبریک بهش بگی.کسی ک ب خاطر ی جنس مخالف دوستی رو قطع ...

من از همین ناراحتم که دوس پسرشه نه نامزدش نه شوهرش

تبریک بگو به حرمت 11سال دوستی

ولی یادت باشه 11سال کم نیست و اون بخاطر ی بچه بازی نابودش کرد و این به نظر من بخشیدنی نیست مگه اینکه خودش بفهمه و عذر بخواد و برای ادامه دوستی ارزش قائل باشه

اگر تشکر کرد سین نزن

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

شخصا تجربه این خاطره رو داشتم منتها من جای دوستت بودم

بهش تبریک بگو 

خیلیییییی خوشحال میشه باور کن 

یکمم خجالت میکشه  از رفتار خودش اصلا میگه ببین سر چه چیز بچگانه ای بینمون به هم خورد 

بعدشم کلی میخندین باهم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ~🌧️ 
شخصا تجربه این خاطره رو داشتم منتها من جای دوستت بودم بهش تبریک بگو  خیلیییییی خوشحال میشه با ...

بخاطر اینکه من بهش گفتم بیا من دارم موهامو رنگ میکنم توام رنگ کن بعد برای دوس پسرت عکس بفرست ببینه

دوس پسرش فاز گرفت که آره منو ناراحت کرده من دیگه باهاش حرفی ندارم زیبا نیست ؟