چن وخ پیش ی اقایی بمن پیشنهاد دوستی داد ک من چون هم دوس پسر دارم و هم اصن از طرف خوشم نیومد بلاکش کردم بعد الان خیلی اتفاقی متوجه شدم ک وختی اون اقا بمن پیشنهاد داده تازه س ماه بوده ک ازدواج کرده بوده خانومشم انقددد ماهه ماماس :/ اخه چطوری ی ادم میتونه انقد عوضی و بی معرفت باشه ک ب تازه عروسش خیانت کنه! دارم ب خودم فک میکنم ک چجوری و با چ دلی قراره ازدواج کنم! چجوری میتونم اعتماد کنم ب شوهرم وختی همههه انقد راحت دارن خیانت میکنن😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست
دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست
از وختی فهمیدم فقط استرس دارم اگ طرف منم اینطوری باشه چی
عزیزم دور از جون به این اتفاق میگن جذب منفی
به نظرم همه چیو بسپر دست خدا