2777
2789
عنوان

طرف زن دارهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هیچ کس به سهم خودش قانع نیست متاسفانه

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
۴ ماه عقد بودم فهمیدم طرف به ده نفر پا داده و خواسته ازشون😂

کجاش خنده داره اونوقت؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
کجاش خنده داره اونوقت؟

فک کنم ایموجی گریه اس

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  
دنیا روگند برداشته  خیانت داره مثل علف هرز زیاد میشه ،اعتمادها از بین رفته وپایه های زندگی ها ...

از وختی فهمیدم فقط استرس دارم اگ طرف منم اینطوری باشه چی

فاطی خانوم:)))))
 از وختی فهمیدم فقط استرس دارم اگ طرف منم اینطوری باشه چی

عزیزم دور از جون به این اتفاق میگن جذب منفی

به نظرم همه چیو بسپر دست خدا

نه عزیزم تو مثل من الکی فکر منفی نکن انرژی نثبت بفرست به قوله بچها😂 من تجربه داشتم روم اثر گذاشته ا ...

والا جامعه بدی شده ادم به خودشم شک داره چه برسه به شوهرو بقیه

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
کجاش خنده داره اونوقت؟

همش😂 اینکه طرف اینفد بی عرضه باشه تو جمع کردن زندگیش و و و الان تو جابگاه اللنم خنده داره و گرنه ب روزایی همینجا تاپیک میزدم و ناااله مبکردم

ولللللش حال ندازم تمام خاطرات گند گذشته رو پیش بکشم

فقط خداروشکر که تماااااام شد

حیف اون تاپیک من تعطیل شد

یعنی مقصر بعضیا بودن اومدن چرت و پرت گفتن

ولی در کل باید خیلی حواست باشه به همه چی