2777
2789
فقط به دکترت بستگی داره من عمل کردم خیلی اکی بودم ولی خواهرشوهرم عمل کرد کلی خون بالا میاورد غش میکر ...

اتفاقا خون بالا بیاری خوبه.من تو کلینیک خون بالا اوردم بعدش ۲تا سرم زدم و حالم خوب خوب شد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خون بالا بیاری خوبه.من تو کلینیک خون بالا اوردم بعدش ۲تا سرم زدم و حالم خوب خوب شد

نه گلم اون خون مال زمانی هست که شما تو اتاق عمل بودی دکتر نتونسته کنترل کنه اون خون وارد معده شما میشه و پس از عمل پس میده معده

نه گلم اون خون مال زمانی هست که شما تو اتاق عمل بودی دکتر نتونسته کنترل کنه اون خون وارد معده شما می ...

دکتر باید فرم بینی و درست کنه بدون اینکه به تنفس اسیب برسه.خون از دهن وارد بدن میشه نمیشه جلوشو گرفت که.وقتی بالا بیاری همه شون خارج میشن و مشکلی هم پیش نمیاد.بالا نیاری خون میمونه تو بدنت.وگرنه اینکه کسی بالا نیاره دلیل نمیشه که هیچ خونی وارد بدنش نشده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌