2777
2789
عنوان

شوهر همسایمون با یه زن دیگه دیدم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 119 پست
من میگم ب زنش باید بگ گناه داره این زن بدبخت کار خدا بوده ک اسی بببینه ب داد این زن برسه من ببینم می ...

اره واقعا 

اینکه میگن اگ بچه داره نگو

اون بچه پدر هرزه رو میخواد چکار ؟

یه بچه طلاق خیلی بهتر از یه بچه ای بزرگ میشه که پدرش بوی ی زن دیگرومیده

زغال و الماس هردو از کربن اند..فقط ارایش متفاوتی دارند💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم زنگ زد یبار  چیزدیگه ای گف  اومدن و اصل ماجرارو فمیدن... پشت تلفن ب ...

ایشون چی گفته بودن؟اخه منم یه همسایه دارم که واقعا آسایشمو گرفته انقدر زنهای مختلف میاره و صداهای زننده توی فضای خونم میپیچه که حد نداره اما هیچکس کمکی نکرد

اگه پلیسه اره ولی اگه میخوای به زنش بگی نه پلیس زنگ بزن خودتم کاری نداشته باش ولی اگه میدونی ادم در ...

اگ پلیس بگ نمیفهمن ک این گفته ...بعد میتونه ب زنه بگ چی شده ک پلیس اومده دلم شور زده اینجور نقشه ای خوبه ک بگ پلیس اومد ی زن هم بود چی شده

آتیش بیارمعرکه نشو،،ندیدبگیر

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
من سه ساله از پنجره حیاط همسایه روبرومونو میبینم هفته ای سه روز تا خانمش میره بیرون بعد از یه رب مرد ...

حالا چرا تو صندوق😂😂خب تا بیاد پیاده یشه که میبینننش

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
من سه ساله از پنجره حیاط همسایه روبرومونو میبینم هفته ای سه روز تا خانمش میره بیرون بعد از یه رب مرد ...

نتیجه میگیریم اگه شوهرمون گفت برو خرید خوش بگذرون نریمو دوتا بزنیم تو گوشش

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹