با یه زن دیگه رفتن داخل خونشون زنه خودش مسافرت بنظرتون زنگ بزنم به زنش بگم ؟؟؟ چیکار کنم بگم یا نه گناه نرم اگه نگم یه زنش
کاملا هم معلوم بود چزی مصرف کردن دستشون گردن هم دیگه و رفتن داخل الانم از طبقه بالا قشنگ صداشون میاد که دارن چیکار میکنن🤦♀️🤦♀️اما اون ندید که من دیدمش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خالم زنگ زد یبار چیزدیگه ای گف اومدن و اصل ماجرارو فمیدن... پشت تلفن ب ...
ایشون چی گفته بودن؟اخه منم یه همسایه دارم که واقعا آسایشمو گرفته انقدر زنهای مختلف میاره و صداهای زننده توی فضای خونم میپیچه که حد نداره اما هیچکس کمکی نکرد
زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
من سه ساله از پنجره حیاط همسایه روبرومونو میبینم هفته ای سه روز تا خانمش میره بیرون بعد از یه رب مرد ...
حالا چرا تو صندوق😂😂خب تا بیاد پیاده یشه که میبینننش
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
من سه ساله از پنجره حیاط همسایه روبرومونو میبینم هفته ای سه روز تا خانمش میره بیرون بعد از یه رب مرد ...
نتیجه میگیریم اگه شوهرمون گفت برو خرید خوش بگذرون نریمو دوتا بزنیم تو گوشش
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹