rosasea1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4975 عنوان دندان عقل 99 بازدید | 8 پست خانوما آقایون میشه لطفا کمکم کنید خیلی میترسم ۶روز پیش دندان عقلمو جراحی کردم،بین بخیه باز هست و داخلش یکم پیداست🥺😪ولی درد ندارهدوطرف به هم جوش نخورده بین بخیه فاصله هستتو رو خدا عادیه؟ 1400/10/18 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرباز_امام_زمان_عج عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 951 وای منم سه تا دندون عقل نهفته دارم دکتر گفته باید جراحی بشه .. درد داره بنظرت
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 76859 اره بابا ۱۰روز دیگه قشنگ جوش میخورهمنم یه دندون عقل دیگه دارم یه نیم جراحی میخواد دوشنبه وقت دارم خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
rosasea1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4975 وای منم سه تا دندون عقل نهفته دارم دکتر گفته باید جراحی بشه .. درد داره بنظرت نه عزیزم درد نداره بعدش یکم درد داره که باید دارو ها رو سر زمان خودش بخوری در این صورت هیچ مشکلی نیست اصلا موقع کشیدن هیچی متوجه نشدم من۲تا باهم جراحی شد
rosasea1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4975 اره بابا ۱۰روز دیگه قشنگ جوش میخوره منم یه دندون عقل دیگه دارم یه نیم جراحی میخواد دوشنبه وقت دارم مرسی عزیزمم🥺❤یعنی مشا هم بینش بازبود؟ چیزی دلخلش نمیرفت که باعث مشکل نشه ؟من میترسم چیزی بره داخل بخیه
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 76859 مرسی عزیزمم🥺❤یعنی مشا هم بینش بازبود؟ چیزی دلخلش نمیرفت که باعث مشکل نشه ؟من میترسم چیزی بره داخل ... نه تا وقتی جوش نخورده چیزی با اون قسمت نخورمن یادمه برنج داخلش میرفت بعد اب نمک قرقره میکردم چون مسواک بزنی خون میفته خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
rosasea1 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4975 نه تا وقتی جوش نخورده چیزی با اون قسمت نخور من یادمه برنج داخلش میرفت بعد اب نمک قرقره میکردم چون م ... مرسی عزیزم چشم حتما
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 76859 مرسی عزیزم چشم حتما سلامت باشی 😚 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری