2777
2789

رشتم تجربیه

امتحانام شروع شده درگیرم خودم با خودم ن مشاور ن معام خصوصی ن هیچی روزی ۷ ساعت درس میخوندم ک نوبت خودمو نشون بدم

مامانم با خودخواهی کامل منو ول کرد با یه خونه و بابا و داداشم با ایقد کار رفت دماغش عمل کرد

الان یه هفتست ک نیست

امتحان درسا اختصاصیمو داشتم

چون هم کار بود هم اجازه نداشتم تنها خونه بمونم باید میرفتم خونه یکی نتونستم درست برسم:)

همه کم شدن..

وقتیم حرف میزنم میگن ب ما چ:)

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چی بیشتر از خیلی سخت...  الان دقیقا چند ماهه توی همچین شرایطی ام... البته با یکسری تفاوته ...

حالا با این وضع باید چیکار کنم🙂ابروم میرع ک...

عزیزم  تو ایران خانواده فقط به چندنفر میگن که دارن زیر یه سقف زندگی میکنن دیگه نه حمایت روحی و عاطفی نه درک نه فهم هیچییی.فقط داریم زیر یه سقف زندگی میکنیم پس خانواده ایم دیگه  

خانواده ی خوب و عاقلم هستا ولی خیلیییییییییی کم

حالا با این وضع باید چیکار کنم🙂ابروم میرع ک...

چی بگم... چیکار میشه کرد همیشه رویای یه خانواده گرم و صمیمی رو داشتم و دارم🚶🏼‍♀️

امتحانات هم که باید مثل خر خون فشار درس خانواده اصلا اعصاب و روان نمیمونه واس ادم اون چی یه نوجوون خدائیش مگه چند سالمونه...🚶🏼‍♀️

چ بگم🚶🏼‍♀️
عزیزم  تو ایران خانواده فقط به چندنفر میگن که دارن زیر یه سقف زندگی میکنن دیگه نه حمایت روحی و ...

واقعا خیلی حرفت حق بود

همه یه مشت خودخواه!

دقیقا مث خونواده ی من.مسیولیت یه دوقلو و غذا و تمیزکاری گردنم بود بعد باید درس میخوندم نمرمم عالی میشد.وقتی کنکور داذم برگشتن گفتن تو مایه ننگ و آبروریزی ما هستی.منم گفتم وقتایی که جای درس باید وظایف شما رو انجامدمیدادم اینحور نمیگفتید برگشتن گفتن تو که کاری نکردی واسه ما خودت درس نخوندی.هیچوقت نمیبخشمشون نه بخاطر درسام.بخاطر این نمک نشناسیشون

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

دقیقا مث خونواده ی من.مسیولیت یه دوقلو و غذا و تمیزکاری گردنم بود بعد باید درس میخوندم نمرمم عالی می ...

الان وضعیت منم دقیقا همینه میگم بخاطر شما بد شد میگن هیچ کاری نکردی!

الان وضعیت منم دقیقا همینه میگم بخاطر شما بد شد میگن هیچ کاری نکردی!

کاملا درکت میکنم

خونواده های ما انتظار دارن همه کاراشونو انجام بدیم از طرفی هم موفق شیم خودمون

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂