اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
وزنت استپ کرده یه شوک بده به بدنت رژیم هم میگیری؟؟
ن شاغلم واقعا وقت رژیم ندارم ولی تا 4 که شرکتم فقط دوتاچایی با دوسه تا بیسکوییت میخورم میرم خونه یکم نهار میخورم در کل پرخور نیستم اندازه میخورم ...خسته شدم ورزشم سالهاس میکنم ولی اصلا وزنم پایین نمیاد ...چه شوکی بدم به بدنم
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
والا من ورزش میکنم در هفته 4 روز باشگاهم هم رزمی هم بدنسازی ولی دوساله وزنم تکون نخورده خسته شدم الب ...
من باشگاه میرفتم قدم ۱۷۰ وزنم ۷۰ له مربیم گفتم میخوام ۶۰ شم گفت برات اندامت مهم باشه نه وزن یکیو میبینی ۸۰ کیلوعه ولی تیپش قشنگه بهش میاد گفت همین که هستی بهت میاد دیگه کمترش نکن