2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت ....

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 54 پست
متاسفانه خودتو به خواب زدی بیدارم نمیشه کردت...شب بخیر

نخیر خیلی خوب میدونم چ اشتباعی بزرگی ت زندع گیم کردم بعشم میگم عشقت بزرگترین سیاهی زندع گیم شده ولی نمیتونم اون سیاهی رو گم کنم

ازش ناراحت باشم دعوام میکنع ک نمیتونم ببینم قهری ازم 

دعوا کنه.اتفاقا باید دلش بسوزه و اذیتش کنی.البته قهر توی خونه فایده نداره.یه قهر اساسی.برو پیش خاتواده ت و از سرکوفت اونا ناراحت نشو.پشتتو میگیرن.

غلط کرده مرتیکه بددهن بیشعور.

ببخشین توروخدا عصبی شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا کنه.اتفاقا باید دلش بسوزه و اذیتش کنی.البته قهر توی خونه فایده نداره.یه قهر اساسی.برو پیش خاتوا ...

ن خاهش میکنم. میدونم چیکار کنم بخدا خیلی ناراحتم 

نخیر خیلی خوب میدونم چ اشتباعی بزرگی ت زندع گیم کردم بعشم میگم عشقت بزرگترین سیاهی زندع گیم شده ولی ...

بمون تو همون سیاهی پس...تو خودت دوست داری این شرایط وگرنه الان نمونده بودی بااین حرفی ک بهت زده

بمون تو همون سیاهی پس...تو خودت دوست داری این شرایط وگرنه الان نمونده بودی بااین حرفی ک بهت زده

مهمون داریم نمیتونسم سرو صدا و جنجال ب پا کنم بهش گفتم باشه فردا بهت میگم کجا بودم چیکاز کردم بهت میگم ک و س دادن چجوریع 

مهمون داریم نمیتونسم سرو صدا و جنجال ب پا کنم بهش گفتم باشه فردا بهت میگم کجا بودم چیکاز کردم بهت می ...

پاشوهمین الان زنگ بزن بخانوادت و برو خودتو بدبخت نکن این آدم شعور ندارع باهاش نمون بعدا سخت پشیمون میشی ها