2777
2789
عنوان

شکایت از اسنپ تجربه دارید بگید

483 بازدید | 8 پست

یه کمد خریدم از کسی گفتم با اسنپ وانت بفرسته 

منم پول اسنپ انلاین پرداخت کردم 

بعد اورد بالا دیدم پشت کمد چوبش شکسته 

گفتم چرا اینطور این که سالم بود گفت گنه همینجور به. من تحویل دادن و سریع رفت بعد من زنگ زدم به فرستنده گفت نه من سالم تحویل دادم و اونم زنگید به راننده و راننده گفت که وسط راه شکسته چوبشم انداختم رفته 

حالا من زنگ زدم پشتیبانی اسنپ شکایت گفتن خسارت میگیریم از راننده 

یعنی نتیجه ای داره این شکایت ؟

واقعا پیگیری میکنن

بله واقعا تنها جایی بود که من دیدم پیگیری کردن از شکایتم 

برای من راننده اسنپ مزاحمم شده بود بعدا هی پیام میداد شکایت کردم از پشتیبانی باهام تماس گرفتن مشکلمو پرسیدن گفتن این راننده کنار گذاشته شده کلیم عذرخواهی کردن ازم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدددد در صدددد، من یه بار میرفتم جایی، راننده مث سگ پاچه گرفت وسط راه پیاده شدم، پول هم همون اول پرداخت کرده بودم، رسیدم خونه زنگ زدم شکایت کردم ده دقیقه نشده پولمو برگردوندن به حسابم😐 حتمااااا رسیدگی میشه

بله واقعا تنها جایی بود که من دیدم پیگیری کردن از شکایتم  برای من راننده اسنپ مزاحمم شده بود ب ...

من خودم با اینکه ماشین دارم ولی حوصله رانندگی ندارم 

همه کارامو با اسنپ و اسنپ باکس و وانت میکنم اصلن اولین بار بود برام همچین راننده بی مسولیتی

نباید میزاشتی بره.  ولی چیزایی ک تو ماشین جا مونده رو من دیدم پیگیری کردن برا رفیقم

اره برا منم یه بار گوشیم جاموند 

زنگ زدم با یه گوشی دیگه پشتیبانی راننده برام اورد حتی کرایه ماشینم نمیگرف به زور بهش یه پولی بعنوان شیرینی دادم

من خودم با اینکه ماشین دارم ولی حوصله رانندگی ندارم  همه کارامو با اسنپ و اسنپ باکس و وانت میک ...

من واقعا آدمی نیستم پیگیر این چیزا باشم ولی اون راننده خیلی بیشعور و بی ادب بود فکرشو کنید پیشنهاد اشنایی داد من رد کردم شروع به توهین های خیلی بدی کرد منم دیگه خون جلو چشممو گرفت رفتم پیگیری کردم تا ادب بشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
من واقعا آدمی نیستم پیگیر این چیزا باشم ولی اون راننده خیلی بیشعور و بی ادب بود فکرشو کنید پیشنهاد ا ...

عجب ادم بیشعوری واقعااا 

من خودمم میگم این راننده ها دنبال یه لقمه نونن دلم نمیاد امتیاز منفی بدم به اکثرشون امتیاز بالا میدم 

اونوقت بعضیاشون اینطوری