2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توضیح میدین عزیزم

در شب جمعه و یا همان پنج شنبه شب خوانده می شود این نماز دو رکعت است و پس از نماز عشا در یک مکان خالی و تنها و به قصد حاجت خوانده می شود.

به ترتیب زیر خوانده می شود:
در رکعت نخست پس از سوره حمد، سوره انعام را از اول تا آخر بخوانید.

و مجدداً از اول سوره تا آیه ۹۳ را بخوانید و بعد به رکوع بروید.

در رکعت دوم پس از خواندن سوره حمد حمد، این بار از آیه ۹۴ تا پایان سوره انعام را بخوانید.

بعد از پایان نماز هزار دفعه صلوات فرستاده و حاجت خود را از خدا طلب کنید.

نکات مهم در مورد نماز سیف القاطع:
- نماز سیف القاطع برای کسانی که توانایی ایستادن طولانی مدت را ندارند میتوانند بصورت نشسته بخوانند.

- این نماز را می توان هم برای حاجت خود خواند و هم به نیابت از هر کسی خواند.

- درصورتی که سوره انعام را حفظ نیستید می توانید کتاب را باز نموده و از روی کتاب بخوانید

- پس از این که حاجت گرفتید ذکر شکر الله را بجا آورید 

اینجوریه گلم طولانیه اما خیلی موثره خدا حاجتتو بده گل 💋❤

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆

صلوات حضرت زهرا

ذکر یونیسه

ذکر لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

نذر برای ائمه، بچه های امام حسین مخصوصا حضرت رقیه

پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.

سلام دوست عزیز تو تاپیک اون خانم که بچشون تب داشت نظر دادین و گفتین پزشک هستید 

دختر من هم دقیقاهمین علائم رو داره و دوسالشه چون دکتر دخترم ازچهارشنبه نبودمجبور شدم ببرمش بیمارستان اونجا ازش از خون گرفتن و همه چی خوب بود فقط یه عددی بالا بود که گفتن به علت ویروسه 

دخترم اصلا اشتها نداره ولی وقتی بیدار میشه سرحال و بازی میکنه همین که میخوابه داغ میشه 

دکتر گفت اول بهش استامینوفن بده نصف وزنش دختر من ۱۳  کیلو و بعد از چهار ساعت بروفن بده دوباره چهار ساعت بعدی استامینوفن و براش پلارژین کیدز و آزیترو و زینک هم تجویز کردن که سر ساعت به دخترم دادم ولی همچنان تب و داغی ادامه داره در ضمن شبها لرز هم داره امروز پیش پزشک خودش وقت گرفتم اگر امکانش بود من رو هم راهنمایی کنید سپاس از شما🙏🏼

خیلی سعی کردم که دخترم بستری بشه ولی گفتن نیازی نیست و باید تب تو خونه کنترل بشه چون ویروسه انتی بیوتیک تاثیری نداره واقعا درمانده شدم و از طرفی هم خودم ویروس رو از دخترم گرفتم و حال مساعدی ندارم

خیلی سعی کردم که دخترم بستری بشه ولی گفتن نیازی نیست و باید تب تو خونه کنترل بشه چون ویروسه انتی بیو ...

عزيزم داروها كامل هستن آزمايشم چه عالي كه دادين

بدن شويه با آب نمك ولرم شكم زيربغلها پاها كشاله ران 

اينو پدر طب اطفال ايران بهمون آموزش داد

تا ميتوني آب و مايعات بدين

داروها سرساعت فقط قبل بروفن يه غذايي چيزي بخوره معده خالي نباشه

زير ٣ سال كنترل تب اهميت بيشتري داره

داخل غذاهاتون سير زياد بريزين

خودتون ويتامين دي و سي فراموش نكنيد

آبليمو عسل بخورين

شير رو با سيررنده شده جوشانده بخورين اينو همكار طب سنتي پيشنهاد دادن تااينجا عالي بوده

كباب گوشت بخورين

من و همسرم هم متاسفانه درگير شديم

عزيزم داروها كامل هستن آزمايشم چه عالي كه دادين بدن شويه با آب نمك ولرم شكم زيربغلها پاها كشاله ران ...

سپاس از اینکه پاسخ دادین و راهنمایی کردین خوشبختانه دخترم امروز کاملا خوب بود 

خدا به شما هم سلامتی بده 

از ته دلم واست دعا میکنم حاجت روا بشی به حق این شب عزیز دامنت سبز بشه   

سال دیگه این موقع نی نی دستت باشه   

البته اگه حرف بچه رو زدم و اشتباه بوده منو به بزرگیت ببخش   

امام زمانم قربونت برم   آخه تو چ قدر خوبی .. جانم به فدایت آقا جان ......بیا یه چیزی یادت بدم واسه استجابت دعا          قبل دعا کردن امام زمان رو به مادرش فاطمه زهرا (ع)و امام حسین (ع)و امام رضا(ع) قسم بده که دعاتون مستجاب کنه //////دوم اینکه خدا رو به کارهای خوبتون قسم بدین تا اجابت کنه دعاتون عزیز  اگه دعاتون مستجاب شد یه دعایی هم واسه من کن ....... الهی که حاجت روا بشی ....

حدیث کسا بخون عزیزم

امام زمانم قربونت برم   آخه تو چ قدر خوبی .. جانم به فدایت آقا جان ......بیا یه چیزی یادت بدم واسه استجابت دعا          قبل دعا کردن امام زمان رو به مادرش فاطمه زهرا (ع)و امام حسین (ع)و امام رضا(ع) قسم بده که دعاتون مستجاب کنه //////دوم اینکه خدا رو به کارهای خوبتون قسم بدین تا اجابت کنه دعاتون عزیز  اگه دعاتون مستجاب شد یه دعایی هم واسه من کن ....... الهی که حاجت روا بشی ....