2777
2789
عنوان

در برابر دروغ همسر چه کنیم؟

148 بازدید | 11 پست

سلام شوهرتون دروغ بگه چکار میکنید؟؟به روش میارید یا نه؟نمیدونم چکار کنم هر چند زیر بار نمیره و لاپوشونی میکنه 

الان به من گفته سر کارش بوده امشب در صورتی که فهمیدم رفته با دوست و رفیقاش عیاشی 

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

من باشم ب روش میارم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ که چه قدر من حرصم در میاد از این کار

هیچ عزیزم کاریش نمیشه کرد

فقط سعی کن خیلی منفی برخورد نکنی که بیشتر دروغ گو و پنهون کار میشه

هَمه یک سو و تُو یک سو،چه بگویَم دیگر؟! تا بدانی که چه اندازه 😍🥰راستی اسمم شقایقه
من امیدی ب ادم دروغ گو ندارم هر خواستگاری ک حس کردم دروغ میگه رد کردم البته بعضی ها زیادی دروغ می گن ...

واقعا ادم دروغ گو درست بشو نیست

زخم ها حافظه دارند،آنها هرگز حرف ها و کلماتی که شنیده اند را فراموش نخواهند کرد.

منم همین مشکل و داشتم ...شوهرم خیلی اروم و ساکت بود و هر چی ازش سوال میکردم یا جواب نمیداد یا هر چی میگفت من باور نمیکردم تا اینکه تصمیم گرفتم برم پیش مشاور خیلی بهم کمک کرد بعدها فهمیدم که من خیلی اشتباه میکردم و اونجوری که من فکر میکردم نبوده واقعا شرمندش شدم الانم اگر مطمئنی یه کاری کن که بهت راست بگه و سعی نکن کاری کنی که دروغ بگه بازم میگم اگر مطمئنی ... بعضی موقع ها این ذهن ماست که بهمون دروغ میگه ... 

منم همین مشکل و داشتم ...شوهرم خیلی اروم و ساکت بود و هر چی ازش سوال میکردم یا جواب نمیداد یا هر چی ...

به نظرت ادمی که دروغ میگه ربطی به این داره که بترسه یا نترسه؟دروغ تو وجود ادمه