بدجوری هم مقعد و آلتش سوخته از اسهال، تند تند هم میشورم و پوشک عوض میکنم ولی ن اسهال خوب میشه ن سوختگی برا سوختگی هم پودر بچه، وازلین، روغن نباتی جواب نداده
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
دکتر داده بود؟ فک ککم واسه مادر شیرده همممنوعه خوردنش چون باعث همین مشکلات میشه
بچم شیر خشکیه، آره دکتر داده بردم دکتر یکهفته دارو خورد بدتر شد بردم ی دکتر دیگه اینو داد خوب شده فقط دوره دارو تموم نشده و این اسهال و سوختگی رو داره بیشترم سوختگیش خیلی اذیتش میکنه
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واییی اسهال خیلی بده ببر دکتر حتما بچه داغون میشه ببر بیمارستان مطب فایده ندارد شاید لازم باشه بچه سرم بگیره بدنش کم آب میشه.من دوقلو هام ۱۴ماهه بودن دو ماه پیش اسهال شدن یک هفته بستری شدن میدونم چی میگی تمام ناحیه پوشکشون کباب بود.پماد زینک بزن کم نزن قشنگ لایه ضخیم بزن که نسوزه هربار عوض میکنی بمال باز زیرشم از این زیر انداز ها بنداز بیمارستانی ها که مجبور نشی پوشک کنی اینجوری سریع میبینی تمیز میکنی.۱۱ ماهه خیلی کوچیکه خیلی مراقب باشید
دیگه خوب شده باباش همینجوری مریض میشه ب زور میذاره ببرم دیگه الان ک خوب شده فقط مونده دوره داروشو تموم کنه
اسهال خوبع عفونت هاش میره ولی کته اینا بده بهش زیاد دیدی اسهال شد بب ...
اسهال زیاد مهم نیست سوختگیش رو چیکار کنم؟ ی ذره آب میخوره بهش
منم با آموکسی کلاو اسهال شدم فردازنگ بزن دکترش براش تغییر بده از پماد کالاندولا استفاده کن البته ...
این پماد ها رو زدم جواب نداده