2777
2789

یکی از فامیلامون نامزد داره دوسپسرم داره🥺باباش ی بار چتاشو دیده ولی بخاطر اینکه نامزدش نفهمه گوشیشو نگرفته اونم قول داده تکرار نشه ،ولی دیروز باز فهمیدن با پسرای بیشتری بوده😭😭😭خانوادش کلی کتکش زدن و... ازینا بگذریم 

حالا بابام عموم همش میگن گوشی فلانه بهمانه معلوم نیست دخترای ما چیکار میکنن تو گوشیشون😶🥺🥺🥺

همش مشکوک و متاسف ،حالم بهم میخوره این یک نمونه بود یکی نامزده 

نامزدش اونو با ی عالمه پسر تو پارک دیده ، چادر زدن و .... یکی دیگه خانمه مرد میاورده خونه پسرش به شوهرش گفته بابا همش تو میری بیرون یکی غریبه میاد و ... اونم در حال طلاقه 

این چه وضعشه بخدا دارم میمیرم از خجالت 😭😭😭

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#همه_که_مثل_هم_نیست

درسته اما واقعا جلو خانوادم دیگه روم نمیشه گوشی دستم بگیرم 

خدایا شکرت که زیاد بابامو نمی‌بینم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
تو چرا خجالت میکشی عزیزم هر کس در مورد کارهای خودش بازخواست میشه .هم بین مردها هم بین زنها خوب و بد ...

اخه حرفای بابام و عموم سنگین بود 

واقعا هم حق دارن خیلی بد شده🥺

کار اونها قبیح هست درست. والدین باید کنترل کنن فرزندشون رو درست. ولی اگه اینطوریه ما خانم ها هم بگیم کلی از آقایون خلاف می کنن پس ما هم به عزیزانمون باید شک کنیم نه؟ خیانت بده ولی آقایون بیشتر خیانت میکنن تا خانمها. این برای هر دو طرف هست

کار اونها قبیح هست درست. والدین باید کنترل کنن فرزندشون رو درست. ولی اگه اینطوریه ما خانم ها هم بگیم ...

حرفتون درسته ولی دور و برمون خیلی زیاد شده 

منم جدا از خونواده هستم این حرفا بیشتر میشه 😭لعنت به اونایی ک ب زندگی خودشون خیانت میکنن

عزیزم اشتباه از بقیه‌ست که همه رو به یه چشم میبینن، هرکسی هزارتا اشتباه میکنه تو این جامعه اگه قرار باشه تعمیم بدیم به همه که کلا یه سری آدم فاسد جانی قاتل خیانتکاریم همه بالقوه.😂 تو چرا خجالت بکشی وقتی هیچ اشتباهی ازت سر نزده آخه؟, مثل این میمونه بگیم چون با چاقو آدم کشتن ما هم کمتر چاقو دستمون میگیریم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
عزیزم اشتباه از بقیه‌ست که همه رو به یه چشم میبینن، هرکسی هزارتا اشتباه میکنه تو این جامعه اگه قرار ...

🥺🥺

پسرا کثافت ترن

کسیم بخواد از جنسیتش خجالت بکشه اونان

خجالت نکش

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋