2777
2789
عنوان

فردادادگاه تمکین دارم

364 بازدید | 26 پست

شوهرم دادخواست الزام ب تمکین داده بعدرفته ی زن متاهلو با۸ ساعت فاصله بین شهری ازدرخونش اورده من تحویل کلانتریشون دادم مجبورشدن الکی صیغه کنن  بااسم مستعارصیغه یکساله  کرده دوهفته نگهش داشته بعد فرستادتش رفته ولی باهم درارتباطن خانومه دادخودست طلاق داده ومیخواد باشوهر من ازدواج کنه هم من هم شوهرش شکایت گردیم گفتن اخراخرش شلاق یاجزای نقدیه وتمام حااالا شوهرمن دادحواست تمکین داده  فردا چی بگموچطورمیشه 

بگوتمکین میکنم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

چه وضعیت بدی. من از مسائل حقوقی خبر ندارم. اما امیدوارم برات بهترین چیز اتفاق بیفته

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماخونه اصلیمون تهرانه رهن کردبم به اسم منومن پولشوداده بودم اونم ب عنوان شاهد امضا کردهبودیکسالزندگی کردیم ی خونه سازمانیم شهرستان داشتیم همش میرفت میموند اونجا باراخر اونجا بودیم من چت دیدم وولش کردم برگشتم تهران وقت سرسال بود خونه روباید تحویل میدادم جابجاشدم اونم هیچ خبری نگرفت ماشبنم دست خودم بود وکالتش ودادا بود ک رفتم پلاکشوزدم ب نامم مهریم گذاشتم اجرا ماهی دوملیون ونیم میاد حسابم اونم مسدودم کرده بود ن زنگ ن پیام ومونده بود حونه شهرستان یهودیدم استوری گذاشت دست تودست ی دختر ک رفتم کامنت گذاشتم اول منوطلاق میدادی بعد یعنی مرداد بحثمون شدولش کردم یک ابان استو ری گداشت

بعد زنه گوشی شوهرموگرفتنوشت ب کوری جفت چشات محرمشم وحلال وشرعی وتولباقتشو نداشتی پاشدم کوبیدم رفتم شیش صبح تحویل کلانتریشون دادم درگیرم شدم باشوهرم نامه پزشکی قانونی هست هردومون دیه صادرشده برامون توکلانتری گفتن ک خودمون شفاهی خوندیم وچارروزبعدصیغه نامه الکی اوردن وبعدمعلوم شد متاهله 

یه بلاگره هست گلمنگلی اونم چندروزپیش استوری گذاشته بود توی خونه قبلیش بود همشم از تمکین حرف میزد اونم طلاق گرفته 

میگفت اگه شوهر دادخواست بده باید بری توی خونش یا همچین چیزی گریه میکرد میگفت اینجا شوفاژارو بستن از سرما دارم میمیرم و این حرفا ینی چی این تمکین؟ ازدواج انقد سخته واقعا؟ یچیزم میگفت یادم نیس شازه شایزه یه همچین چیزی

یه بلاگره هست گلمنگلی اونم چندروزپیش استوری گذاشته بود توی خونه قبلیش بود همشم از تمکین حرف میزد اون ...

ناشزه 

اونو گفتن الکی بوده واسه جمع فالوور

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم!