2777
2789
عنوان

خرید هدیه از راه دور

79 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

من بنا به دلایلی از دوست صمیمیم خیلی دور شدم و تولدش نزدیگه و امکان اینکه به شهرشون برم هم نیست 

دنبال ایده برای هدیه تولدش میگردم خوشحال میشم کمکم کنید❤️

از یه سایتی براش خرید کن ادرس و کدپستی بگیر پولشو خودت واریز کن پست براش میبره

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

من توی خوابگاه بودم یه دوست داشتم که پدر و داداشش و خواهرش توی تصادف فوت شده بودن

یه داداش دیگه داشت اون واسه اینکه اینو از افسردگی در بیاره همش براش جعبه های پر از هدیه های جورواجور دخترونه و خوراکی و اینا می‌فرستاد ما که کلی ذوق میکردیم و هیجانی می‌شدیم ولی خود دختره نه ☹️ 

یه پیج میشناسم اسمش عاطا کالا هست خرید هم کردم خودم یه بار ازش اون این ایده رو داره بهش هزینه میگی اون برات یه باکس هدیه با توجه به علایق طرفت بهت معرفی می‌کنه آیتم ها هم قابل تغییره چیز میزای بانمک و جالب می‌ذاره

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

روز مادر نزدیکه😍💚

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙