2777
2789
خود رای ن بیشتر

اشکالدنداره ،به خدا یه روز ازدواج میکنی میری خونه شوهرت دلت برا اینکه برگردی به این خونه تنگ میشه هیچ جا خونه پدرومادر نمیشه ..انشالله خونه شوهرت اینقدر خوش وخرم باشی که هیچ وقت دلت برا خونه پدری تنگ نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالدنداره ،به خدا یه روز ازدواج میکنی میری خونه شوهرت دلت برا اینکه برگردی به این خونه تنگ میشه هی ...

خدا از دلت بشنوه ولی کسی که عاشقشم عمرا مامهن بابام موافقت کنن

من خداو قدیسم ولی یهو دیدی با ابلیسم🙂😈
خدا از دلت بشنوه ولی کسی که عاشقشم عمرا مامهن بابام موافقت کنن

عزیزم اگه قسمت هم باشین زمین و زمونم هم بچرخه کسی نمیتونه دخالت کنه انشاالله اونی که لیاقتو داره و دوستت داره نصیب وقسمتت بشه که حداقل از اینور اذیت شدی خونه شوهر راحتی داشته باشی

عزیزم اگه قسمت هم باشین زمین و زمونم هم بچرخه کسی نمیتونه دخالت کنه انشاالله اونی که لیاقتو داره و د ...

دعا کنین تورو خدا

انشالله درست میشه ...شنیدی میگن ان مع العسره یسرا بعداز هر سختی اسانی هست دلتو بسپور به خودش نمیفهمی ...

والا من که از خدامه خدا کنه

والا من که از خدامه خدا کنه

انشالله قربونت برم درست میشه ،دیگه نبینم بنالی یا نفرین کنی دعاشون کن که صدقه سرشون به خودت برگرده میگن برا بقیه خوب بخواه تا خدا برات خوب بخواد 

انشالله قربونت برم درست میشه ،دیگه نبینم بنالی یا نفرین کنی دعاشون کن که صدقه سرشون به خودت برگرده م ...

ممنون چشم🙂