از آرایش کردن هرروزه خسته شدم شاغلم و واقعا برام مهمه آراسته و شیک باشم یکشنبه رفتم میکرو ابروم رو ترمیم کردم و چون از کار میکرو کارم راضی بودم نوبت گرفتم واسه پس فردا بن مژه بزنه برام خیلی میترسم از دردش😢😭یه عده میگن خیلی درد داره یه عده هم میگن نه فقط یه حس قلقلک طوره. تجربتونو بگین بهم💜🌼
یه خانوم شاد،پرانرژی که اجازه نمیده مشکلات زندگی کوچک ترین تغییری تو حالت چهره ش ایجاد کنه و به مشکلاتش میخنده🤩چون اعتقاد داره خداوند مهربون برای هر درد یه درمون گذاشته
دردش رو نمیدونم ولی یکی از اقوام زده میگفت بعد ی مدت مثل تتو رنگش از مشکی کم کم سبز میشه هی ...
اره گلم اون خط چشمه
یه خانوم شاد،پرانرژی که اجازه نمیده مشکلات زندگی کوچک ترین تغییری تو حالت چهره ش ایجاد کنه و به مشکلاتش میخنده🤩چون اعتقاد داره خداوند مهربون برای هر درد یه درمون گذاشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!