بعد چند روز تولد همسرمه بعد سه سال میخام برای اولین بار بهش یه کادو بدم 😶 مثلا ( یه ساعت ، زنجیر ، عطر ) بزارم تو یه باکس پر گل ... مشکلم اینجاس همسرم نمیزاره تنهایی برم بیرون حتی یه چیزی رو سفارش بدم دم در بگیرم ..چون تو شهر غریبیم بخاطر همین هیشکیو اینجا نداریم .. هر کی هم بریم خرید بجز خرید لباس زیر و لوازم آرایش برای بقیه چیزا خودشم میاد تو مخصوصا مرد فروشنده باشه. حالا بنظرتون اینا رو چجوری بخرم ک شوهرم نفهمه میخام سوپرایز شه . 🤔
مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."