2777
2789
عنوان

دوستا بنظرتون چیکار کنم ؟

68 بازدید | 11 پست

بعد چند روز تولد همسرمه بعد سه سال میخام برای اولین بار بهش یه کادو بدم 😶 مثلا ( یه ساعت ، زنجیر ، عطر ) بزارم تو یه باکس پر گل ... مشکلم اینجاس همسرم نمیزاره تنهایی برم بیرون حتی یه چیزی رو سفارش بدم دم در بگیرم ..چون تو شهر غریبیم بخاطر همین هیشکیو اینجا نداریم .. هر کی هم بریم خرید بجز خرید لباس زیر و لوازم آرایش برای بقیه چیزا خودشم میاد تو مخصوصا مرد فروشنده باشه. حالا بنظرتون اینا رو چجوری بخرم ک شوهرم نفهمه میخام سوپرایز شه . 🤔 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

گل سفارش بده محل کارش

اینجور ک تو گفتی هر کاری کنی بهش برمیخوره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفارش بده بعد بگو بزاره پشت در تا بری برداری

آقا خیلیی حساسه .. عصبی میشه 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
گل سفارش بده محل کارش اینجور ک تو گفتی هر کاری کنی بهش برمیخوره

آخه میترسم دعوا کنه 

آخه میترسم دعوا کنه 

اینکه ک دیگه کسیو ندیدی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
آقا خیلیی حساسه .. عصبی میشه 

عزیز

بهترین هدیه به همسر حساس اینه که تو به حرفش توجه کنی و گوش بدی

خودت تو خونه اگه میتونی کیک درست کن یا یه شام خوشمزه بعد بهش بگو که چقدر دوست داشتی سورپرایزش کنی و اون خیلی بیشتر عاشقت میشه چون به حرفش توجه کردی

منم دقیقا شرایط تورو دارم

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖
عزیز بهترین هدیه به همسر حساس اینه که تو به حرفش توجه کنی و گوش بدی خودت تو خونه اگه میتونی کیک در ...

آخه منم دلم میخاد اونو سوپرایز کنم اونم بعد سه سال .. خیلیی حساسه فک کنم اگ یه چیزی رو سفارش بدم بفرستم محل کارش خیلیی عصبی میشه 

آخه منم دلم میخاد اونو سوپرایز کنم اونم بعد سه سال .. خیلیی حساسه فک کنم اگ یه چیزی رو سفارش بدم بفر ...

خب بیخیال شو دیگه

خودتم داری میگی عصبی میشه

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖