2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه سقط نیست،،،،زایمان زودرس هست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میشه دلیل سقط رو بگی؟ بعد خدا حکمت داشته داده بهت بعضی ها کلا هرچی دارن و می‌فروشند پول بشه بازم درم ...

عزیزم به دنیا بیارمش هر روز زجر کشیدنشو ببینم؟ کاش یاد بگیریم آدمارو قضاوت نکنیم

میدونمم عزیز دل اما خدا حکمت نداشته از کارش ؟ اون دنیا جواب بچه رو باید بدیا مشکلت چیه ؟💔

حکمت خدا تا الان برا من زجر و بدبختی بوده فقط نمیخام یکی دیگه رو هم بیارم تو این منجلاب

شوهری که درک نداره زن حامله الان زیر دستش داره کتک میخوره هرکار خودش دوست داره میکنه و میگه بچمو بدنیا بیار و برو ارزش داره بپاش بمونی ی بچه رو پرپر کنی؟ 

حکمت خدا تا الان برا من زجر و بدبختی بوده فقط نمیخام یکی دیگه رو هم بیارم تو این منجلاب شوهری که در ...

خب میگه بچه رو بدنیا بیار برو!!؟؟؟ بعد بدنیا نیاری چ بلایی سرت میاره خدا نگذره از این آدما 

خب میگه بچه رو بدنیا بیار برو!!؟؟؟ بعد بدنیا نیاری چ بلایی سرت میاره خدا نگذره از این آدما 

آره میگه بچمو بیار و برو حتی الان اعتراض کنم به زندگیم میگه برو خونه بابات تا موقع زایمانت بشه؟ چرا باید جون دخترمو بدم دست همچین مردی؟ 

سنتون رو میشه بدونم ؟ بعد چرا ازدواج کردید ؟ بعد ازدواج این طور شد؟

عاشق شدیم ازدواج کردیم اما الان این وضعیتمون شده 

هرکی از بیرون زندگیمو میبینه حسرت میخوره که خوشبحالت چه شوهری داری اما فقط دردمو خودم میدونم