2777
2789

خیر سرم گفتم برم خیاطی یاد بگیرم بتونم چهارتا لباس خوشگل برای خودم بدوزم رفتم یه اموزشگاه خیاطی دم خونمون بود دیدم خانومه( مربی خیاطی ) مهربون  و با صبر و حوصله اس گفتم خوب همین جا ثبت نام میکنم از روز اولی که رفتم کلاس بچه این خانوم که یه دختر ۳ ساله اس دائم مزاحم خیاطی میشه اونقدر جیغ میزنه که اصلا من خیاطی یاد نمیگیرم هر چی هم من به زنیکه میگم اگه میشه دخترتون نیارید میگه باشه ولی جلسه بعدم  میرم این دختر بچه هست خسته شدم بخدا تازه این زنیکه موقعی که داره اموزش خیاطی به من میده چهارتا لباس زشت و بیریخت که انگار از دهن گاو کشیدی بیرون اورده تو کارگاه خیاطیش و میفروشه یعنی وسط خیاطی درس دادن لباس هم میفروشه و کاسبی میکنه خدایا خدایا چیکار کنم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

شکایت؟ ادامه نده خب برو یه جای دیگه کلاس

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت کنی باید ده برابر اون پولتو خرج کنی که...بازبون خوش بگیر ازش برو جای دیگه کلاس

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
شکایت کنی باید ده برابر اون پولتو خرج کنی که...بازبون خوش بگیر ازش برو جای دیگه کلاس

خوب چی بهش بگم ؟ بگم پول پس بده بخدا پول پس نمیده خدا ازش نگذره 

من خصوصی میرفتم زنه دوتا بچه هاشو ول میکرد تو اتاق می‌رفت 

گفتم خانوم من مربی بچه هات نیستم که نمیام 

والا بچه خودمو میذاشتم میرفتم انگار بچه اونو نگه دارم

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

اخه وقتس پول میگیره چرا اینجوری درس میده ؟

خب دیگه مدلش اینه، نرو پیشش دیگه

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
من خصوصی میرفتم زنه دوتا بچه هاشو ول میکرد تو اتاق می‌رفت  گفتم خانوم من مربی بچه هات نیستم که ...

خدارو شکر چند جلسه بیشتر نرفتم پول همونم ریختم براش 

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

خب اگه دنبال نظم بودی باید دنبال آموزشگاهی میبودی که کلاس درس داره و این خیاطهایی که اون وسط مسطها آموزش هم میدن رها میکردی، البته کلاس خیاطی همینه نصف بیشتر زمانت تلف میشه. اینجایی هم که میگی به نظرم بدک نیست جز همون بچه که زیاد به بچه گیر نده تا میتونی خودت تو خونه کار کن از مربی سوال بپرس ازش کار بکش کمتر مربی ای پیدا میشه که صفر تا صد رو بگه.

شهریه اش رو کامل دادی؟

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

من خصوصی میرفتم زنه دوتا بچه هاشو ول میکرد تو اتاق می‌رفت  گفتم خانوم من مربی بچه هات نیستم که ...

بخدا خستم کرد یه دختر ۳ ساله داره فقط جیغ زدن بلده یه چند بار خواستم بزنم تو دهنش تازه وسط خیاطی درس دادن لباس هم میفروشه