2777
2789
عنوان

میخام بعد از ۶سال کنکور بدم ینی میشه؟میتونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 76 پست
چه عالی سه نفر شدیم😍😘

واتساپ اوکیه؟ من بیشتر واتساپ انلاینم تا جاهای دیگه

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واتساپ اوکیه؟ من بیشتر واتساپ انلاینم تا جاهای دیگه

آره خوبه ویس میدیم ک مطمئن بشیم دختریم

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
متاهل ۲۸ ساله بود  نه ۱۰ سال فاصله داشت

ایول پس منم میتونمممم. فقط کتاب درسیا رو خوندن؟ مرسی از انگیزه دادنتون

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
آره خوبه ویس میدیم ک مطمئن بشیم دختریم

حله من بهتون اعتماد میکنم درخواست دوستی بدم؟

میخای اگه واقعا خانومی واتساپ باهم دوست بشیم استارت بزنیم 😁

بخدا خانمم  وگرنه اقایون ک استرس ندارن یا شروع میکنن یا کلا بیخیال میشن ماها استرسی هستیم و نمیتونیم تصمیم بگیریم...

واتساپ و تلگرام رو کلا لاگ اوت زدم ک حواسم پرت نشه بخونم  

..el miedo es estúpido, arrepentirse también

ابجی من ۹۲ لیسانسش تموم شد امسال روزانه قبول شد ۳۲ سالشه 

خودمم ۹۶ ارشدم تموم شد میخام امسال کنکور زبان بدم

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
بخدا خانمم   وگرنه اقایون ک استرس ندارن یا شروع میکنن یا کلا بیخیال میشن ماها استرسی هستیم و ن ...

عزیزم منو یه خانوم دیگه میخایم واتساپ اوکی کنیم باهم بخونیم دوس داشتی توهم بیا

ایول پس منم میتونمممم. فقط کتاب درسیا رو خوندن؟ مرسی از انگیزه دادنتون

بهتره یه نگاه به سوالات دو تا کنکور گذشته بندازید سبک به شدت تغییر کرده فقط کتاب درسی خوندن اصلا جوابگو نیست

جینگیله جینگیله آلیسا❤️🧡💛💚💜💙🤎🖤🤍
گوشیم داره خاموش نیشه گروه زدی گیاممو ریگ بزن ادرس و اینارو اوکی کن  ان شاءالله همه پیروز شیمم ...

شماره بده گلم قبل رفتن

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
۲۳سالمه تقربا یه دور خوندم ولی ماسمالی خوندم ازخوندنم راضی نیستم اصلاااااا بعد ۶سال

مرسی گل بخر واسم 😂

وجدانا چی شد این اسم و گذاشتی؟

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️