ینی موفق میشم اگه از الان بخونم؟رشتم تجربی بوده و دانشگاه مهندسی خوندم...اما کلا خیلی از درس دور بودم ... ینی شدنیه ..دلم میخاد زندگیمو عوض کنم...کسیو میشناسین که تو این زمان کم و با این شرایط تونسته باشه؟؟؟؟
از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
واتساپ اوکیه؟ من بیشتر واتساپ انلاینم تا جاهای دیگه
از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
ایول پس منم میتونمممم. فقط کتاب درسیا رو خوندن؟ مرسی از انگیزه دادنتون
ابجی من ۹۲ لیسانسش تموم شد امسال روزانه قبول شد ۳۲ سالشه
خودمم ۹۶ ارشدم تموم شد میخام امسال کنکور زبان بدم
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
۲۳سالمه تقربا یه دور خوندم ولی ماسمالی خوندم ازخوندنم راضی نیستم اصلاااااا بعد ۶سال
مرسی گل بخر واسم 😂
وجدانا چی شد این اسم و گذاشتی؟
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️