2777
2789

ینی موفق میشم اگه از الان بخونم؟رشتم تجربی بوده و دانشگاه مهندسی خوندم...اما کلا خیلی از درس دور بودم ... ینی شدنیه ..دلم میخاد زندگیمو عوض کنم...کسیو میشناسین که تو این زمان کم و با این شرایط تونسته باشه؟؟؟؟

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

من بعد ۹سال میخوام دفترچه ارشد بگیرم امیدوارم بتوننم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تو الان از لحاظ این افکار دقیقا عین منی!:(

کتاب نظام جدیدو گرفتم... کلا هیچ دغدغه ای ندارم اگه بخونم و همت کنم ینی میشه که بشه خیلی میترسم

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
چه رشته ای می‌خواین ؟ الان ریاضی فیزیکتون خوبه؟

کنکور تجربی میخام بدم پیراپزشکی میخام همه چی به جز پرستاری

شما نظام قدیم بودید یعنی الان میخواین با کتابای نظام جدید، کنکور بدید؟!

بله

کتاب نظام جدیدو گرفتم... کلا هیچ دغدغه ای ندارم اگه بخونم و همت کنم ینی میشه که بشه خیلی میترسم

منم دقیقا همینم...منابعم رو حاضر کردم...از امروز هم قرار بود شروع کنم ولی شدیدا استرس دارم

..el miedo es estúpido, arrepentirse también
بله

خب به جای کنکور دوباره، چرا ارشد نمیگیرید؟

سختیش زیاده به نظرم

الان که قانونای جدید برای کنکور تصویب شدن

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
منم دقیقا همینم...منابعم رو حاضر کردم...از امروز هم قرار بود شروع کنم ولی شدیدا استرس دارم

من قرار بود خانوادم برام خونه مستقل بگیرن که شروع کنم تنهایی به درس خوندن اما هنوز شرایطش پیش نیومده تصمیم گرفتم دیگه خودم از فردا همینجا شروع کنم بخونم 

خب به جای کنکور دوباره، چرا ارشد نمیگیرید؟ سختیش زیاده به نظرم الان که قانونای جدید برای کنکور تصو ...

به رشتم علاقه نداشتم کلا از ترمای اولم پشیمون بودم ولی خانوادم نذاشتن انصراف بدم