2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا برای رابطه پیش قدم نمیشه

16544 بازدید | 92 پست

سلام دوستان 

من ۳۱سالم شوهرم ۳۷سالش یه دختر ۳ساله دارم ۶سال ازدواج کردم

مشکلم اینکه از اول با شوهرم که ازدواج کردم سرد بود همش من برای ربطه پیش قدم میشدم دکتر رفتیم معاینه کردن ایشون رو گفتن سالمی غذا و گرمی و خیلی رعایت میکنم اما فایده ای نداره مثلا۵ماه اگه من نرم سمتش اون اصلا نمیاد ولی وقتی من میرم اوکی هست باهاش خیلی صحبت کردم میگه مدلم اینجوریه تو باید بیای سمتم از نظر خیانت و اینام مطمعنم اصلا اینکاره نیست معتاد و سیگاری هم نیس کارمند فروش ی شرکت ماهی ۱۰تومن درامدش خونه داریم و درحال جمع کردن پول هستیم ک ماشین ارتقا بدیم

خیلی وقتا میگه دستم خالیه حوصله اینکار و ندارم 

به طاهره میرسم تاثیر نداره مثل سنگ میمونه خسته شدم ل خ ت باشمم براش فرقی نداره دوس دارم جداشم ولی موقعیت ندارم دلمم برا بچم میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای رابطه جدابشی.....

شاید دوس داره تو پیش قدم بشی...اگه راضی هستی تو پیش قدم شو

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜