2777
2789

واقعا چیه اینا؟ متوجه نیستین که لابیاپلاستی به قصابی زنان معروفه؟ تو سایتی که منبع درآمد اصلی‌تون از زنهاست ضدزن‌ترین تبلیغ‌ها رو میذارید و از بی‌اعتماد به نفس کردن زنها نسبت به بدن‌شون پول درمیارید؟ این چه حرکتیه؟ کدوم مردی رو دیدید تا به حال که نگران رنگ اندام جنسیش باشه یا بخواد کوچکترین تغییری درش ایجاد کنه؟ چرا با بیزنس‌هایی که از زجر زنها، از بی‌اعتماد به نفس بودن زنها، از تقلیل دادن زنها به عروسک پول درمیارن همکاری میکنید؟؟؟؟

مایه خجالته واقعا!!!😐😐😐😐😐😐😐😐😐

« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها می‌شود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، می‌تابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

@نی_نی_یار_شب  

تو بیا یچی بوگو😐💔

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

👍

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

دروووووود👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

این سایت بارها نشون داده ک فقط پوووول براش مهمه و بس

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
حرف حق

کاش بشنون و اهمیت بدن

« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها می‌شود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، می‌تابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔