2777
2789
عنوان

امروز تولدمه و خیلی تنهام چیکار کنم به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سایت دوست یابی یا اینستا ، به پسر خوب پیدا کن باهاش برو گردش قبلش هم توجیحش کن، دستمالی و حرف جن ...

عزیزم سختت نبود با یه غریبه اونم اولین بار برا تولدت رفتی بیرون 

خدایا شکرتتتتتتت 
من تنها نیستم بین خانواده ی شوهرم ولی فکر میکنم تنهایی خیلی بهتر ازغریبی وقرار گرفتن بین جمعیه که اص ...

دقیقا منم فامیلامون از صد تا دشمن بدترن برام...مرسی عزیزدلممم

براخودت برو بیرون .برو یه کافه ای رستورانی بعد برو بگرد کاش من جاتو بودم تنهای کیف دنیا میکردم

اخه تنهایی تا یه جایی خوبه فقط...ولی از یه جا به بعد حالت بهم میخوره از همه چی همه چی یه نواخت میشه و غمگین

تولدت مبارک باشه🌹❤️

عیب نداره، نباید حتما برنامه خاصی باشه.

چیزایی که دوست داری بخور. هرکاری بهت آرامش و شادی میده بکن. آهنگ های مورد علاقتو گوش کن.

اومدن به این دنیای پر از درد و رنج زیادم انفاق خوبی نبوده که هی سالگردشو یاد کنیم😐

البته این نظر منه، شاید عجیب باشه

من و خدا💫
اخه تنهایی تا یه جایی خوبه فقط...ولی از یه جا به بعد حالت بهم میخوره از همه چی همه چی یه نواخت میشه ...

درکت میکنم عزیزم ایشالله غرق خوشی وخوشبختی بشی بحق این شبای عزیز

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰

عزیزم روز تولدم یه روز مثل بقیه روزها هست، حتی اونایی که جشن میگیرن و مهمونی دارن ته دلشون احساس تنهایی میکنن، مهم حال دل خودت هست که اگه خوبه، تنهایی هم بهت مزه میده و خوش میگذره، اگه بد باشه حال دلت توی قصرم برات تولد بگیرن و شلوغ باشه باز حالت بد هست. پس اول حال دلت خوب باشه و اولین آرزوی من برای تولدت دوست ناشناسم یه دنیا حال دل خوبه😘😘😘😍😍😍😍

تولدت مبارک باشه🌹❤️ عیب نداره، نباید حتما برنامه خاصی باشه. چیزایی که دوست داری بخور. هرکاری بهت ...

وای چقد حرف آخرت حرف دل منه....اصلا روزای تولدم بدترین روزای عمرمه

عزیزم روز تولدم یه روز مثل بقیه روزها هست، حتی اونایی که جشن میگیرن و مهمونی دارن ته دلشون احساس تنه ...

اره حرفت خییلی درسته 

قربونت برم مرسیی عزیز دل😍💛