2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا کارمند بانک باشه؟

91 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

یه سوال دارم

دیروز یه پولی اشتباهی برام کارت به کارت شده مبلغشم زیاده 

شوهرم گفت منتظرباش تا شنبه اون طرف میره پرینت میگیره ازحسابش شمارتو ازبانک میگیره بهت زنگ میزنه ک براش کارت به کارت کنی

ولی بعضیا حرفایی زدن کلا فکرم مشغول شده 

بنظرتون اگه کسی زنگ زد شماره کارت داد براش کارت ب کارت کردم مشکلی برای خودم نیست؟ چجوری مطمعن باشم اون صاحب پوله ک اشتباه کرده؟

یعنی ممکنه بعدا که اون طرف بگه برام کارت به کارت نکردی

بنظرتون چیکارکنم؟

یااینکه خودم نرم دنبالش؟ منتظرباشم تاکسی بهم زنگ بزنه؟

ببخشید سوالام زیادشدن😑

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برو بانک خیلی دردسر داره 

کلا نگرانم خودمم بخاطری ک پول زیادیه 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

مبلغش چقده ؟!  عزیزم خودت برو بانک پیگیری کن واست حسابشودر میارن

٩ وخورده ای 

شاید کارت دست کسی دیگه باشه یاهرچی 

از یه طرفم میگم برم بانک پولو بردارن دیگه کسی طلبکارم نشه😑

اصلا همش فکرای الکی میکنم 

شاید براکسی اینقدرپولی نباشه ولی برای من زیاده همش نگرانم مشکلی پیش بیاد

شهر هرت که نیست میزی درخواست صورت حساب میکنی مشخص میشه

شایدم قرعه کشی بانک برنده شدی چون خودم یبار پنج میلیون اومد به حسابم پیگیری کردم برنده شده بودم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
شهر هرت که نیست میزی درخواست صورت حساب میکنی مشخص میشه شایدم قرعه کشی بانک برنده شدی چون خودم یبار ...

نمیدونم عزیزم کلا میدونم فکرای الکی میکنم فقط نگران بودم ک مشکلی نباشه

اگه اونجوری باشه که خیلی خوبه😅 ولی حتمن ازطرف بانک زنگ میزنن