2777
2789
عنوان

بهم ریختن هورمونها بعد از سقط

1709 بازدید | 15 پست

بچه ها من یه سفط هفته پنجم داشتم و از اون موقع خیلی حالم بده مثله وقتایی که پریود میشم همونجور عصبی و بداخلاق و بی حوصله م 

کسی تجربه یا اطلاعاتی راجع بهش داره ؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

منم سقط کردم هفته سوم اینابود 😐چجوری سدی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
منم سقط کردم هفته سوم اینابود 😐چجوری سدی

حال جسمیم الان خوبه فقط یکم ضعف دارم 

ولی روحی بدجوری بهم ریختم با اینکه بچه ناخواسته بود و از سقطش خیلی هم ناراحت نشدم ولی نمیدونم چرا اینقدر حالم خرابه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آمپول زدن بهتون.؟ چطوری سقط کردی؟  خودتون خواستین؟ بدنت صعیف بوده. صعیفتر شده

نه خودش دفع شد 

سقط خاموش بود بدنم خودش دفعش کرد بدون قرص و امپول 

من پارسال سقط 20هفته داشتم کلا داغون بودم تو یه هفته قبل پریود داغونتر میشدم تازه هر 19الی21روز اوایلش پریود میشدم و وسط دوتا سیکل فقط 10یا12روز پاک بودم.بعدش یه دفعه سیکلام ب هم ریخت شد 35تا 42روز.در حالیکه قبل بارداری و سقط سیکلم خیلی منظم بود و سر 28روز پریود میشدم.

نه خودش دفع شد  سقط خاموش بود بدنم خودش دفعش کرد بدون قرص و امپول

پسته بادوم فندق بخر روزی یه مشت بخور شروع میکنی بهتر شدن. 

غذاها سودازا و سرد نخور. 

کلا بدنت قوت نداشته که سقط  کردی

من پارسال سقط 20هفته داشتم کلا داغون بودم تو یه هفته قبل پریود داغونتر میشدم تازه هر 19الی21روز اوای ...

منم همش لکه بینی دارم تا میام پاک شم باز شروع میشه 

پسته بادوم فندق بخر روزی یه مشت بخور شروع میکنی بهتر شدن.  غذاها سودازا و سرد نخور.  کلا ...

اره بدنم خیلی ضعیفه نمیدونم چرا 😢😢 با اینکه همه ش دارم چیزهای مقوی میخورم ولی باز بی حالم

ببشتر حال روحیم خرابه اصلا خیلی داغوووونم 😢😢

اره بدنم خیلی ضعیفه نمیدونم چرا 😢😢 با اینکه همه ش دارم چیزهای مقوی میخورم ولی باز بی حالم ببشتر ح ...

یه تایپیک دارم با عنوان 

تجربه درمان افسردگی خودم 

مثل شما زیاد به من پیام دادن. 

توش نوشتم واسه تغذیه. 

شما یکسال باید رو خودت زوم کنی

کمتر جواب نمیده

یه تایپیک دارم با عنوان  تجربه درمان افسردگی خودم  مثل شما زیاد به من پیام دادن.  ...

وای یا خدا یک سال 🤕🤕🤕 

همه ش پنج هفته  باردار بودم چقدر تاثیر منفی گذاشت رو بدنم 😢😢😢

من قراره شنبه با قرص سقط کنم هفته پنجمم عین سگ میترسم استرس دارم درد داره؟؟😢😢

نه اونقدر ها 

دردش مثله پریود میمونه چون من پریودهام خیلی درد داره 

دقیقا همونجوری بود 

فقط فعالیت زیاد داشته باش که همه ش زود دفع شه 

بخصوص طناب زیاد بزن و پله بالا پایین برو 

هفته پنجم خیلی کوچیکه فقط یکم وقتی میخواد جفت دفع شه درد داره که اونم میگم مثله پریود بود