رفتع ب کل خاندانش گفته زنم گفته من یکی دیگه رو دوستدارم و گفته من میخواستم بهش قرص بدم توروخدا راهنماییم کنید بهش چی پیام بدم اخه من زنشم ابروی من ابروی اونه اخه من چهارسال پیش فقط بهش گفتم من ی خواستگار داشتم ک منو دوست داشته همین
خیلی بی غیرته همین.اخه ادم پشت سر ناموس خودش حرف میزنه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
همین ک گفتم بگو خیلی بی غیرتی ک پشت ناموست حرف میزنی
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بگو هر دختری که مجرد باشه خواستگار براش میاد این دلیل بر این نیست که بهم تهمت بزنی چند نفر از نزدیکاشم مثال بزن بگو کدومشون شوهراشون اینطور کردن که تو با من کردی عزت من عزت تو بود که لهش کردی