دخترپاییز۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 1119 عنوان دوستانی که تجربه کار با رنگ دارن بیان لطفا🙏🌹❤🌹❤ 55 بازدید | 6 پست سلام عزیزان می خوام بدونم کار با رنگ اکرولیک و مولتی سورفیس رو کسی بلده؟؟ خواهشا کمکم کنید می خوام وسیله هامو تا عید رنگ کنم ممنونم میشم ازتون🙏😘 پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر.... چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد.... 1400/10/16 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپاییز۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 1119 چی میخوای بدونی مگه اصولش را فروشنده توضیح نداده نه عزیزم تو نت خوندم شما کار کردین باهاش؟؟ پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر.... چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
شیرین_سحر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4368 نه عزیزم تو نت خوندم شما کار کردین باهاش؟؟ بله من یک اتاقم را خودم رنگ زدم خونه می خوای رنگ بزنی یا ازار
دخترپاییز۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 1119 بله من یک اتاقم را خودم رنگ زدم خونه می خوای رنگ بزنی یا ازار اتفاقا منم خونمو رنگ زدم ولی الان می خوام یه میز و آینه رنگ بزنم نمی دونم چه رنگی خوبه بعدش چه نوع فیکساتوری بزنمشما با رنگ مولتی سورفیس رنگ کردین؟؟ پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر.... چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
شیرین_سحر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4368 اتفاقا منم خونمو رنگ زدم ولی الان می خوام یه میز و آینه رنگ بزنم نمی دونم چه رنگی خوبه بعدش چه نوع ف ... مولتی کالر زیرش را باید صاف کنی سمباده و اینا بعد یک دست پرایمر بزنی بعد رنگ ولی میز و آینه را بهتره روغنی بزنی بعد روش را یک دست کیلر که رنگ صاف و براق بمونه
دخترپاییز۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 1119 مولتی کالر زیرش را باید صاف کنی سمباده و اینا بعد یک دست پرایمر بزنی بعد رنگ ولی میز و ... خیلی ممنون عزیزم🙏🌹🌹 پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر.... چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....