2821
2789
عنوان

عشق یک طرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2683 بازدید | 96 پست
واقعا میتونم یگم حیف اون پسر  برو بچسب به زندگیت طفلی گناه داره

میخوام همین کار کنم قراره شب بیاد دنبالم بریم شام بیرون حرف بزنیم میخوام از اول شروع کنم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من تو این تایپیکت همه چیو خوندم

ی چیزایی دستم اومد

نظر شخصی من اینه که یعنی اینطوری برداشت کردم که تو عذاب وجدان داری نه به خاطر آینده‌ی پیش روتون بلکه بخاطر تمام دروغ ها و رفتارهای گذشته خودت که با نامزدت داشتی و فکر نمیکردی یک روزی قضیه جدی بشه و همه چی براش آشکار بشه

مطمئن باش اگر ته دلت علاقمند نبودی و دوستش نداشتی هیچوقت یادت نمی افتاد که بعد ماه ها به دوستت بگی اون برگرده میدونی چرا میگم اینو؟

تو چند باری بعد کنکورت رفتی با اشخاص دیگه منتها اون حسی که نسبت به نامزدت داشتی رو اون انرژی و عشقی که بینتون رد و بدل میشد رو با اون اشخاص تجربه نمیکردی و ناراضی برمیگشتی از سرقرار و متوجه میشدی هیچکس برات اون نمیشه درواقع

برای راحت شدن از این حسی که الان داری و راحت نیستی و حس میکنی بخاطر اینه که دوستش نداری،ی بار بشین خوب و مفصل با نامزدت حرف بزن و تمام حس و حالاتت و همه‌ی رفتار ها و حرف های دروغی که زدی رو بازگو کن و راستشو بگو

حتی اونایی که میترسی یک روزی متوجهشون بشه همه رو اعتراف کن، بعدا خودت متوجه میشی چه بار سنگینی از رو دوش خودت برداشتی و این حس و حالات هم نمیاد سراغت

عزیزم من تو این تایپیکت همه چیو خوندم ی چیزایی دستم اومد نظر شخصی من اینه که یعنی اینطوری برداشت ک ...

واقعا ممنونم که وقت گذاشتین و خوندین💕 

خیلی برام ارزشمنده

همون شب باهاش حرف زدم و کلی گریه کردم قرار شد از اول شروع کنیم بهم اطمینان داد که منو درک کرده و بخشیده 

بهم گفت اگه میخوای خوشحال باشم عذاب وجدان نداشته باشه و این روزامونو خراب نکن

ممنونم از توجه‌تون🙏🏻💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
واقعا ممنونم که وقت گذاشتین و خوندین💕  خیلی برام ارزشمنده همون شب باهاش حرف زدم و کلی گریه ک ...

خوشحالم❤🙏

انشالله که خوشبخت بشین و همیشه در آرامش و آسایش گذران زندگی کنین🙏😇

خوشحالم❤🙏 انشالله که خوشبخت بشین و همیشه در آرامش و آسایش گذران زندگی کنین🙏😇

شما هم همینطور و حتی بهتر💕

اگ نخواست چرا ولش کردی کارت اشتباه بود والا پسرایی هستن ک میگن باید رابطه داشته باشیم ندی کات میکنم ...

فعلا که این با این حرکتاش پسره رو پاره پاره کرده یه بار بدون هیچ هماهنگی بلاک کرده دروغ بهش گفته خودشو تو رابطه عقب میکشه (حالا این شخصیه نه چندان ربط دار)جوری رفتار میکنه که پسره به خودشم شک کنه این الان هرکاری بکنه پسره از لحاظ روحی و روانی در هم میشکنه جا داره بهش خسته نباشید بگیم واقعا چون خیلی تلاش و پیگیری داشته که دهن پسررو سرویس کنه الانم بگه میترسم عزیز شما نیاز نداری بترسی این اون پسره که باید ازت بترسه