2777
2789

من مریضم فشارم خیلی خیلی پایینه  بچمم همش سرفه میکنه  شیر میخوره بالا میاره اما  میگم شاید خیار خوردم معدش سردی کرده  خانوما کمک کنین 

تو این سن حتما ببرش متخصص کودکان

خودتم سردیجات نخور اگه شیرخودت رو میدی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه زیردوماه ب هیچوجه مریض نمیشه بدنش جوریه خودش خودشو خوب میکنه

سرفه کیپی بینی خس خس سینه همشون بخاطر رفلاکسه

موقع خوابیدنش حتما زیر سرش شیب داشته باشه شیرخفش نکنه دورازجونش

بعد از شیرخوردن ده دقیقه روشونت نگهش دار

زودتراز یکساعتو نیم الی دوساعت بهش شیرنده

هنوزم مریضم خیلی بد 

سرماخوردگی اشکال ندارع فقط سردی نخور . چای نبات با فلفل سیاه بخور برا شیرتم خوبه بچه هم نفخ نمیکنه .بعد که شیر دادی به بچت یواش یواش دست بکش پشتش آروغشو بگیر .

هر دکتری بردم مبگه مریض نیست بچه بیخوودی سرفه میکنه ؟  یا اوق میزنه  هعی بدنشو مبکشه😔

رفلاکس داره به نظر و کولیک

پسر منم کولیک داشت و بدنشو هی میکشید

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !