2777
2789
بسته شدن لوله های شوهرت مبارک باشه  اشک شوق تو چشامه

لنتی😅😂😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🧚               بداخلاق نیستم ولی با هر کس مثل خودش برخورد میکنم احترام بذاری لایق احترامی💕.                                           پرسپولیسی ام❤️
نه عزیزم اما خودم سر از پا نمیشناسم

ووووی راحت شدی 😉

شوهر منم وقتی ۴بچه ۱سالش بود البته داماد هم داشتم رفت بست😅

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد اون مهمانی که اومده بود برنامه زنده و گفت یه خبر خوب دارم افتادم😊 مجری گفت چ خبری؟ گفت: تولد ...

آره دیگه گفتم آقای مهدوی 

الان دومین خبر خوب که دارم🙂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را🧚               بداخلاق نیستم ولی با هر کس مثل خودش برخورد میکنم احترام بذاری لایق احترامی💕.                                           پرسپولیسی ام❤️
🤣🤣 آهنگ و تصویر تو مغزم پلی شد 

دقیقااا😂

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹
آره به خدا حتی اگه بمیرم خیالم راحت که دیگه بچه دار نمیشه

دور از جون😅😅دیوونه🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹