2777
2789
آره به خدا یکی از دغ دغه های  زندگیم کم شد

مطمئن ترین و بی ضررترین راهه

واینکه هیچ خللی به مردانگی اش واردنمیشه

دایی من جراح ارولوژی بود همه مردای فامیل روعمل کرد

ومیگفت خانما نرید لوله ببندید و... اشتباهه

اتفاقا خاله شوهرم بعد از۳پسر لوله هاشو بست خدا 

چهارمین پسر روبهش داد

زیادم کم نشد گلم امکان باز شدنش هست با حمل بار سنگین ورزش سنگین و .... داداش من ۲۰سالشه حاصل همین آس ...

😂 😂 😂 😂 😂 

خدا خیرت بده موجبات خنده و شادی ما را فراهم کردی 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دخترا کی ان چرندیات چیه پدرمن سالهاس عمل کرده والا دوبارپیشنهاد صیغه بهش شده اومده راست حسینی ...

آشتباه ریپ زدی یکی دیگه گفته نه من 

اتل متل توتوله گاو حسن چطوره😌

با دووو اومدم تاپیکت که خبر از لوله بدی؟؟😑😑ایخخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
بسلامتی فکر کردم برای ما خبر خوب داری😂😂😂

از وقتی خبر خوب اسی رو خوندم زندگیم خیلی تغيير کرده ، همسرم عاشقم شده ، با مادرشوهر مشکلی ندارم ،بچم غذاشو میخوره 😍😍😍

ازت ممنونم اسی😂😂😂😂😂

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

برطبل جانانه بکوب پیروزو مردانه بکوب

🤣🤣🤣🤣

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین