2777
2789
عنوان

به نظرتون توهین کرد

124 بازدید | 7 پست

خانما پدرم متاسفانه نمیتونه کار کنه این فکر میکنه ما بدبخت شدیم خداروشکر بابام دستش تو جیب خودشه از پسندازش استفاده میکنه حتی از پول ما بچه ها هم خرج نمیکنه بعد این بنده خدا هر دقیقه برای من شارژ میریزه کلی منت میزاره میخواد پدرم کوچیک کنه منم میخوام ادبش کنم دیگه اینکار نکنه

به نظرتون منم شارژ بریزم براش چون میدونم با این کار کلی ناراحت میشه

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند 

نه نریز.

بزار انقدر شارژبریزه برات تا پاره شه

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم نیتش خیره و قصد توهین نداره ولی شما میتونید محترمانه بهش بگیید ممنون من گوشیم شارژ داره ...

خب من این حرف هر دفعه میگم ولی اون قصدش بده مثلا زنگ میزنه با یه لحن بدی میگه برات شارژ ریختم بعد میاد خونه میگه خوب نیست دختر همش سرش تو گوشی باشه براش حرف درست میکنن

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند