2777
2789
عنوان

رشته ریاضی فیزیک

1465 بازدید | 29 پست

بچه ها خواهر زاده ام انتخاب رشته داره،بعد به ریاضی خیلی علاقه داره و ریاضیشم خوبه،میخواد تو دانشگاه مهندسی بخونه،مهندسی کامپبوتر،عمران یا نرم افزار،به نظر شما می تونه درس هاش رو پاس کنه و رشته خوبیه؟اگه یه توضیحی هم راجب هدایت تحصیلی بدین ممنون میشم

من رشته انسانی هستم راضی ام واقعا خوبه

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم ریاضی بود، فقط توانایی مهم نیس ، حوصله هم باید داشته باشع و گرنع مث من زده میشه،هدایت تحصیلی هم بر اساس فرمی ک پر کرده و نمراتش مشخص میکنه ک اولویت کدوم رشتع میتونه بره

منم بین ریاضی و تجربی دودل بودم ک درنهایت رفتم تجربی قطعا شانسش تو کنکور ریاضی بهتر از تجربیه چون ۷۰ درصد کنکور واسه تجربیاس ولی من به این دلیل رفتم ک ریاضی بازار کار نداره و اینکه راجب هدایت تحصیلی دوسال پیش ک من انتخاب رشته داشتم همه رو میفرستادن ریاضی اولویت همه رو ریاضی دادن چون متقاضیش کمه تا معدل ۱۷ هم الف دادن ریاضی رو

سلام اره رشته خیلی خوبیه از نظر من  درساش میشه گفت سخته ولی اگه علاقه داشته باشی برات مثل قند ...

ممنونم عزیزم،خودش هم خیلی دوست داره ولی به شدت استرس داره به خاطر هدایت تحصیلیش

درساش راحت نیس، اما اگ علاقه و استعداد داشته باشه؛ راحته براش برای کنکورم اوضاعش خیلی بهتر از داوطلبای تجربی و حتی انسانیه، چون تعدادشون کمتره...

البته خودم سال آخر تجربیم..

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
منم بین ریاضی و تجربی دودل بودم ک درنهایت رفتم تجربی قطعا شانسش تو کنکور ریاضی بهتر از تجربیه چون ۷۰ ...

واااای خدا کنه این جوری باشه ریاضی بهش اولویت الف بخوره. بچه داره می میره از استرس،تجربی هم خوبه ولی به علوم و زیست و شیمی علاقه نداره🙁بعد الان همه دارن میرن خیلییییی سخت شده

آخه به حفظیات علاقه نداره و ریاضی دوست داره،می تونم بپرسم هدایت تحصیلی شما چه جوری بود عزیزم؟

هدایت تحصیلی که از کلاس هفتم تا نهم بهمون میگفتن بریم تو یه سایتی نزدیک 500 تا سوال جواب بدیم همش دروغ بود

کلا برای همه ی بچه هارو واسه رشته تجربی و انسانی ب زده بودن که زیاد کسی نره ولی رشته ریاضی واسه همه الف بود .. در صورتی که من توی همه ی اون سوالا زده بودم هیچ علاقه ای به رشته ریاضی ندارم ولی الف آورده بودم

خودت هرچی که دوست داشتی میتونی بری همه ی این هدایت تحصیلی و اینا دروغه بخدا هممونو اسکل کردن این چندسال

هر رشته ای علاقه داشتی میتونی بری ربطی به هدایت تحصیلی نداره

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                
من رشتم ریاضی بود، فقط توانایی مهم نیس ، حوصله هم باید داشته باشع و گرنع مث من زده میشه،هدایت تحصیلی ...

علاقه داره خودش،فقط خیلی استرسیه چرا تغییر رشته نمیدی عزیزم؟

واااای خدا کنه این جوری باشه ریاضی بهش اولویت الف بخوره. بچه داره می میره از استرس،تجربی هم خوبه ولی ...

والا مدرسه ما ک اون سال همه رو شوت کردن ریاضی الف همه رو ریاضی دادن فک میکردم ریاضی خیلی سخت باشه ولی همه رو میفرستادن به خاطر متقاضی کم