2777
2789
عنوان

خانمای عزیز مرکز ناباروری بیمارستان بعثت خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 31 پست
باز خودت میدونی گفتم که اگه هزینه اش برات مهمه بری بعثت مهم بنظرمن دکتره  دوسال پیش بیمارستان ب ...

دستت درد نکنه عزیزم

من چون الحمدلله خودم کار میکنم میتونم هزینه کنم(هر چند شوهرم با هزینه زیاد  مخالفه) ولی میگم حداقل یک جا برم نگاه کاسبی به این موضوع نداشته باشن.

این خانم دکتر هاشمی بعثته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت درد نکنه عزیزم من چون الحمدلله خودم کار میکنم میتونم هزینه کنم(هر چند شوهرم با هزینه زیاد  ...

بله خیلی هم ازش تعریف میکنند خود دختر خالم که میگه رفته بودم خیلیها نتیجه گرفته بودن ازش زنگ بزن بپرس چه روزهایی هستش ولی خب برو نظر من اینه که مهم دکتره بیمارستان کاری نمیکنه چه خصوصی باشه چه نباشه 

خداجونم شکرت واسه همه چی

بله دختر خالم اونجا رفته فعلا تحت درمانه جدیدا رفته بهش آمپول و قرص اینا داده تا ببینه چی میشه اونم ...

عزیزم ان شاءالله که این بار مثبته و دختر خالت هم به امید خدا نتیجه میگیره

دستت درد نکنه عزیزم من چون الحمدلله خودم کار میکنم میتونم هزینه کنم(هر چند شوهرم با هزینه زیاد  ...

ان شاءالله همینجا بری نتیجه بگیری پولت رو خرج خودت وزندگیت وبچه ات کنی این بیمارستانهای خصوصی شدن مرکز تجاری اصلا به بیمارستان نمیخورن 

خداجونم شکرت واسه همه چی

ان شاءالله همینجا بری نتیجه بگیری پولت رو خرج خودت وزندگیت وبچه ات کنی این بیمارستانهای خصوصی شدن مر ...

قربونت عزیزم.

ان شاءالله تو هم به لطف خدا و نگاه حضرت فاطمه نتیجه میگیری

آره بخدا اصلا نگاهشون کاسبی و پول کندن از مردم بدبخته.

سلتم عزیزم خوبی میشه بگی چجوری باردار شدین

سلام عزیزم قربونت.

اتفاقا میخواستم یک تاپیک بزنم ولی اینجا توضیح میدم. اول که تو همین تاپیک از تهمینه۱۴۰۰ عزیز خیلی تشکر میکنم، تو این تاپیک راهنماییم کرد.

من رفتم بیمارستان بعثت پیش خانم دکتر هاشمی فشارکی، روز سوم قاعدگی که سونو کرد گفت تخمدانت پلی کیستیک شدیده، بهم اینو فولیک داد یک پودر تقویتیه، بعد لتروزول روزی سه تا از روز سوم پریود تا ۵ شب، و سینال اف روزی ۶ واحد از روز ۴ قاعدگی، بعد روز ۱۱ قاعدگی که سونو کرد فولیکولام هر تخمدان ۵، ۶ تا بودن ولی سایز کم مثلا ۱۲، ۱۳، دکتر گفت سینال اف رو همون ۶ واحد ادامه بده تا روز ۱۳ قاعدگی بیا که ببینمت، وقتی رفتم سونو شدم گفت تخمک هات زیادن و سایزشون شده ۱۶، ۱۷، اصلا آمپول آزاد سازی و هیچی دیگه بهت نمیدم برو طبیعی اقدام کن، گفتم شوهرمم اسپرمش ۱۰ میلیونه باردار میشم؟ گفت آره و به لطف خدا این ماه باردار شدم.

ان شاءالله دامن همه منتظرا و شما سبز بشه.

سلام عزیزم قربونت. اتفاقا میخواستم یک تاپیک بزنم ولی اینجا توضیح میدم. اول که تو همین تاپیک از تهمی ...

البته که عزیزم همه این ها اقدامات ما بنده ها ست و تا لطف و خواست خدا و توسل به ائمه نباشه هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ گرهی باز نمیشه.

از ائمه بخواییم بهمون میدن و به بهترین شکل هم میدن❤❤❤

سلام عزیزم قربونت. اتفاقا میخواستم یک تاپیک بزنم ولی اینجا توضیح میدم. اول که تو همین تاپیک از تهمی ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی آخه تاپیکاتدگو خوندم دیدم میخواستین برین بعثت بخاطر این پرسیدم

خداروصدهزار بار شکر گلم

منم همسرم ضعیفه دعا کن منم باردار بشم 😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
البته که عزیزم همه این ها اقدامات ما بنده ها ست و تا لطف و خواست خدا و توسل به ائمه نباشه هیچ اتفاقی ...

بله درسته  عزیزم تا خدا نخواد نمیشه...من دو سال بیشتره ک تو اقدامم دوبار آی وی اف و یکبارمآی یو آی کردم ولی نشده

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خیلی ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی آخه تاپیکاتدگو خوندم دیدم میخواستین برین بعثت بخاطر این پرسیدم خدار ...

ممنونم عزیزم.ان شاءالله خدا بخواد میشه و دعا میکنم خیلی زود دامنت سبز بشه.

برا منم دعا کن عزیزم نی نی سالم باشه