2777
2789
عنوان

خانما چجوری از شوهراتون پول میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 46 پست

وا شوهر ادم که دیگه قرارداد نمیخواد ، ما از همون نامزدی بدون اینکه چیزی بگم من خودش ماهیانه میخریخت برام ، اون روال تا همین الان ادامه داره😁فقط اگه یه پول واسه کار هنگفت بخوام بهش میگم 

اصلا هم خجالت نداره دیگه

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

ی چند وقت صبر کن اگر نداد بهش بگو هر ماه ی مبلغی برام در نظر بگیر 

معمولا خود مردا ماه به ماه پول میدن به زن هاشون 

شوهر من از وقتی نامزد کردیم خودش همش میگفت پول داری پول بول بدم بهت یا خودش میربخت کارتم بهم میگفت با اینکه خودمم شاغلم 

بعد ازدواجم خودش گفت ۵ درصد درآمدم مال تو چون کارش آزاده شب به شب پول میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خرید ک اکثراً با خودش میرم

اگه چیزی لازم داشته باشمم پول میریزه تو کارتم یا کارت خودشو میده دستم...

منم مغرور بودم زیاد روم نمیشد از بابام پول بگیرم یبار بش گفتم پول لازم دارم،گفت باباجون نیازی نیس هردفعه بهم بگی،هروقت نیاز داشتی برو سر جیبم پول بردار

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...

ازوقتی عقد کردیم من حتی یبارم نگفتم خودش تو عقد بهم پول میداد برای آرایشگاه و خریدام یا لباس مثلا میخواستم بگیرم باهم میرفتیم لباس میگرفتیم.البته تو عقد هم همسرم هم پدرم هردو بهم پول میدادن اینجوری نبود که همه خرجای من باشوهرم باشه 

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***

یه کارت بده بهش بگو مثلا ماهی همونقدر که (خودت لازم) داری بریزه به حساب مثلا ماهی ۲ میلیون بگو بریزه توی این کارت

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بابای من خیلی سخت پول میداد من همیشه به زور ازش پول میگرفتم و خواهرم روش نمیشد همین روند و تو زندگی متاهلیمون ادامه پیدا کرد من به راحتی و طلبکاری پول میگیرم خواهرم روش نمیشه و کلا خیلی کم خرجه از نظر من