2777
2789

اول از همه بگم که ما با عمم همسایه ایم بعد من هر وقت از دانشگاه میام سر راهم دختر عمم که دوازدهمه رو هم بر میدارم باهم حرف میزنیم میگردیمو میایم خیلی باهم صمیمیم بعد به پسره قبلا با دختر عمم حرف میزده بعد پسره بهش خیانت کرده دختر عمم ولش کرده حالا پسره پشسیمون شده میاد دم مدرسه و تا خونه دنبالمون میاد برای اینم که خونمونو نشناسه مجبور میشیم از جاهای دیگه بریم میاد جلومون میگه باید با من آشتی کنی 😐 هی میگه من دوست ندارم قبول نمیکنه گریه میکنه دختر عمم دیگه نمیخوادش هر روز میاد و مجبورش میکنه دیگه خسته شدیم چیکار کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا یه وضعی گریه میکنه دیوونس کل دستاشو زخمی میکنه میگه یا با من اشتی میکنی یا هر روز میام تو بای ...

ترسناک شده لنتی😂😂😂

حوصله ی بحث در مورد نظر مخالف هیشکیو ندارم👋🏻
ببخشید ولی خندم گرفت 😂😂😂😂 اونجاش که گفتی مجبور میشم از جاهای دیگه برم 😆😆😆

روزهای اول ماهم انقدر میخندیدیم الان دیگه خسته شدیم خب چیکار کنیم بیاد خونه رو هم بشناسه دیگه بیشتر ول نمیکنه