2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطره ندارم ازش فقط تئوریهای زیاای درباره این سه تا عدد مخصوصا ۹ گفتن

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
حاملم اومدم😑😑😁

حامله هایی ک ما رو میترسونن خودشون یه پا ابر قهرمانن😐😂

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

ترسناک ترین چیز اینه که شنبه امتحان ریاضی داشته باشی و تو داخل فصل هندسه بشدت اشکال داشته باشی 

لطفا برام دعا کنید بفهممش و امروز تمومش کنم 

هر کسی که دعا که امیدوارم به بهترین چیز ها توی زندگیش برسه❤

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 

من خودم یبار یادمه بچه بود ۵ _۶ ساله یا بیشتر یبار نصفه شب بیدار شدم یه چیز دراز سفید اونجا روبه روم وایستاده بود بعد من پیش مامان بابام خابیده بودم هرچی تکونشون دادم بیدار نشدن انقد ترسیدم سریع رفتم  بغل مامانم پتورو کشیدم روخودم دیگه بعدش خابم برد

تنها تو دل تنهایی ها....

۶روز تولد پسرم ازش چی گفتن

خودم همیشه ی ۱۱ت زندگیم هست حتی اینجام ۱۱داره تاریخ عصویتم😐

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
۶روز تولد پسرم ازش چی گفتن خودم همیشه ی ۱۱ت زندگیم هست حتی اینجام ۱۱داره تاریخ عصویتم😐

در صورتی ک من ۱۵ و۱۶تونستم پست بزارم عضو شم ولی ۱۱زد عصویتم

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
در صورتی ک من ۱۵ و۱۶تونستم پست بزارم عضو شم ولی ۱۱زد عصویتم

تو تعداد پست هاتم ۱۱ هست😐

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
من خودم یبار یادمه بچه بود ۵ _۶ ساله یا بیشتر یبار نصفه شب بیدار شدم یه چیز دراز سفید اونجا روبه روم ...

واییی منم ۴ ۵ سالم بود یه شب بیدار شدم 

بگم که تابستون بود و داخل حیاط خوابیده بودیم 

آقا من چشمام باز کردم ی ببر بزرگی دیدم تمام پشم*ام ریخت انقدر واقعی بود که همین حالا که بهش فکر میکنم قشنگ و واضح یادمه 

وایی انقدر واقعی بود که داداشمم صدا زدم و اون بیدار شد دوتایی با هم زدیم زیر گریه ولی خب بقیه بیدار نشدن و دوتایی رفتیم زیر پتو و لالا

اگه میشه برای داداشم ی فاتحه بخونین ممنونم

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 
تو تعداد پست هاتم ۱۱ هست😐

باورت میشه برا جشن عقد عروسی تقویم میدیدم اگه ت اون روز ۱۱نداشت میدونستم این اتفاق نمیفته مثلا یبار شهریور تاریخ عروسی زدن حتی کارت چاپ شد ولی ت تقویم دیدم عدد ۱۱ندار تعجب کردم عروسیمون منتفی شد فامیل نزدیک همسرم فوت شد😕دفعه دوم تاریخ مشخص کردن ۱۱داشت تا حالا ب کسی نگفتم فقط اینجا مطرح کردم این قصیه رو 

باورت میشه برا جشن عقد عروسی تقویم میدیدم اگه ت اون روز ۱۱نداشت میدونستم این اتفاق نمیفته مثلا یبار ...

چه عجییییب😐

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !