2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم چرا سکسکه زیز ناف ماله شماهم اینطوری

بله گلم بچه منم تا آخر بریچ موند سکسکش خیلی پایین تر از ناف بود..‌من تکوناشو بالا احساس میکردم ولی سرش زیر معدم بود کامل معلوم بوب دستمو میکشیدم یه چیز صفت و دایره مانند ک میفهمیدم سرشه...خودم برا خودم یه پا سونو بودم🤣🤣...چن هفته هستین؟

İyi ki sevmişim seni

مال من بریچ نبود زیر ناف سکسه میکرد خدا 😍یادش بخیر دلم تنگ شد واسه اون روزا

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
بله گلم بچه منم تا آخر بریچ موند سکسکش خیلی پایین تر از ناف بود..‌من تکوناشو بالا احساس میکردم ولی س ...

33هفته ام عزیز شما ازچند هفته بریچ شد وتا اخر اینطوری موند فکر کردم سکسکه زیر ناف بچه چرخیده گفتم اونجا سرشه 🤣

33هفته ام عزیز شما ازچند هفته بریچ شد وتا اخر اینطوری موند فکر کردم سکسکه زیر ناف بچه چرخیده گفتم او ...

نه عزیزم 🤣🤣🤣...برا منو از ۱۸ هفته تو سونو بریچ زده تا آخر بریچ موند سزارین شدم.صاف دراز بکشی پاهاتو جمع کنی دست بزنی شکمت میتونی سرشو حس کنی 

İyi ki sevmişim seni
اهان خدانکنه بچرخه

انشالله نمیچرخه ولی تا ۳۹ هفته میفرستن سونو چون احتمالش داره بچرخه...فقط اگ‌میخوای نچرخه کلا بخواب استراحت مطلق😑من ماه آخرو خودمو زدم استراحت مطلق فقط میخوابیدم🤣🤣

İyi ki sevmişim seni
بله گلم بچه منم تا آخر بریچ موند سکسکش خیلی پایین تر از ناف بود..‌من تکوناشو بالا احساس میکردم ولی س ...

ببخشید عزیزم منم یه بارداری تجربه کردم ولی هیچ وقت نفهمیدم بچه داره سکسکه میکنه. شما از کجا متوجه میشید؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
انشالله نمیچرخه ولی تا ۳۹ هفته میفرستن سونو چون احتمالش داره بچرخه...فقط اگ‌میخوای نچرخه کلا بخواب ا ...

منم دوست دارم نچرخه پیاده روی هم میکردین میگن فوری میچرخه منکه پاهامو دراز کردم جمع کردم چجورری حس کنم