2777
2789

شهادت حضرت فاطمه رو به همتون تسلیت میگم عذاداریهاتون قبول حق 💔🥀🖤

ان‌شاءالله هر کدومتون به هر نیتی اومدید تو تاپیک حاجتتون برآورده به خیر بشه 

خدا همه بیماران رو شفا بده 

همه کسایی که منتظر بچه هستند خدا یه سالم و صالح رو بهشون بده 

همه کسایی که مشکل مالی دارن مشکلشون برطرف بشه 

همه کسایی که مستاجرن صاحب خونه بشن 

همه کسایی که بیکارن صاحب کار بشن 

شاید نتونم جوابتون رو بدم لایک کردم یعنی خوندم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

التماس دعا🌹

استارتر ان‌شاءالله خودتون هم حاجت روا بشید

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون قبول

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

برای منم دعا کن زندگیم خوب شه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

لطفا برازندگیم،آیندم،به راه راست هدایت شدنم وسلامتی خودموخونوادم ،،،،انشالله هرآرزویی داری براورده شه وهمیشه ته دلت شادباشه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

سلام الهی خداازتون قبول باشه

قسمت که نمی دم ولی خواهش می کنم برای منم دعا کن خداحاجتموبده 

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

خیلی التماس دعا

دعا کن همه ی مستاجرا نجات پیدا کنن و صاحبخونه شن منم همینطور😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خدایا منه رو سیاهو ببخش

آزادی تمومه زندونیا 

گره گشایی مشکله همه گرفتارا

هر کی هر چی تو دلشه بهش برسه

خدایا یه نگاه به دله ما هم بنداز

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!